Излезе вторият албум на ТДК, чуйте го

23 дек 2019, 08:21 ч. 1024 / 5 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Пловдивчаните от група ТДК пуснаха в интернет пространството втория си албум, озаглавен “Успех” точно в полунощ. Песните достигнаха вече официално до очакващите ги фенове, които могат да се сдобият с тях безплатно в интернет или да поръчат физическа касетка със записите.

Спомняте си, че създаването на албумa беше финансирано именно от последователите на групата, които подкрепиха краудфъндинг кампанията на ТДК, събирайки цели 168% от търсената сума в рамките на 40 дни. Неколцина от най-верните почитатели, допринесли за албума, вече имаха шанса да чуят музиката от “Успех” в специално камерно изпълнение на живо, състояло се в тайна локация, но за останалите от нас това се случва чак сега. Колекцията от шест песни с обща продължителност 47 минути и 9 секунди е записана и миксирана в читалището на малко българско селце от канадския продуцент Джеси Гандър (Rain City Recorders) с помощта на екипа на Black Dolphin Productions, а мастерингът на финалния продукт е дело на носителя на награда “Грами” Алан Дъчес от студиото West West Side Music в Ню Йорк.

Музикално “Успех” се различава значително от първия албум на групата. Набляга се повече на психеделичното наслояване на китарни тонове и синтезирани звуци, инструменталът излиза напред за сметка на вокалите, които заемат ролята по-скоро на още един инструмент в общата картина. Композициите са по-дълги и разгърнати, разказващи частите на една обща история по начин, който неизбежно ангажира слушателя и го принуждава да обърне внимание на детайлите и да интерпретира чутото през собствената си призма.

От ТДК вече обявиха и официалното представяне на албума на живо, което ще се състои на 1-ви февруари на сцената на Централен Военен Клуб в София. Билети могат да се намерят в мрежата на билет.бг, като цената им е 15 лева предварително и 20 в деня на събитието. От групата призовават желаещите да се сдобият с места в залата възможно най-скоро, тъй като една четвърт от билетите са вече изчерпани.

 

 

още за:

Тдк


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 26.12.2019 11:32:23 отговори + 4 1
Че не е моето нещо не е, но трябва да им се признее, че са уникални и интересни. Перфектнен пример за артистични хора, в най-дълбокия смисъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 24.12.2019 18:03:10 отговори + 5 1
Много добър албум, крачка напред за бг музиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дон паци 24.12.2019 01:30:56 отговори + 3 2
за тази музика ли разстряха като куче Чаушеску Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 24.12.2019 15:39:19 + 1 0
Тц, не точно за такава ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 23.12.2019 16:44:01 отговори + 5 1
Претенциозно е, на ръба на прекаленото. Но са една от 3-те ни активни групи, които пълнят зали с авторска музика и концертите са яки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 23.12.2019 16:25:52 отговори + 6 1
Нова "Нова генерация". Пост "Ню уейв". Така ми звучат. Добро е. Даже много добро... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Нео-терлик 23.12.2019 09:58:33 отговори + 6 9
Добре де само на мен ли тия момчета ми звучат супер претенциозно и само аз ли смятам че не са кой знае какво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 23.12.2019 11:45:06 + 4 6
Претенциозно ли? Явно друга музика, различна от лесно смилаемите стандартни работи в рока като цяло не слушаш.
Никъде не съм видял точно тези момчета да претендират или да се смятат за голямата работа. Просто правят добра музика без да се обясняват.
Да, явно само ти смяташ така.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо 23.12.2019 13:57:34 + 5 3
Абе баш бая си се обясняват във всяка новина, която пускат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".