Фронтменът на LOSTPROPHETS отрича категорично обвиненията в педофилия

11 мар 2013, 15:33 ч. 154 / 7 4
пред./следв.
Фронтменът на LOSTPROPHETS, който бе обвинен в педофилия в края на миналата година, разпространи официално съобщение по повод случая. В него се казва, че той катерогично отрича всички твърдения срещу него и ще се бори упорито и докрай за очистване на името си. Музикантът благодари на семейството си, приятели и фенове, които го подкрепят в този тежък момент. Процесът е насрочен за месец май, а основното обвинение е за заговор за изнасилване на момиченце на една годинка...
Ian Watkins


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.03.2013 12:01:59 отговори + 0 0
тоя е 100 процента от онея гадните педераси то като ги видиш и си личи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.03.2013 03:29:24 отговори + 0 0
Е че то да има някой да си е признал досега.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 11.03.2013 16:55:15 отговори + 0 0
Абе, я си гледайте работата и собствения си вид.. никой не може да се съди на основание косата му как изглеждала или задника, например Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.03.2013 15:41:14 отговори + 0 0
абе този трябва да го осъдят само заради външния му вид

и нямам предвид имо прическата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".