ФСБ разкриват заглавието на новия си албум и имената на песните в него

6 дек 2009, 20:56 ч. 373 / 6 6
пред./следв.
В новия, втори брой на българското издание на списание "Rolling Stone" е публикувано пространно интервю с ФСБ по повод новия им студиен албум - първи от 20 години насам. От разговора на Елена Розберг с Румен Бояджиев - вокали, Константин Цеков - вокали, клавишни и Иван Лечев - китара, цигулка, беквокали разбираме, че новата формация на групата ще бъде трио с участието на споменатите музиканти, както и че заглавието на диска ще бъде "ФСБ." (с точка в края). Творбата ще включва 14 авторски композиции и една преработка на народна песен. Заглавията на оригиналните песни са: "Както преди", "Две", "А там не бяхме", "На дъното", "Сам съм с вятъра", "Нищо не вземай с теб", "Няма", "Религия", "Изповед", "Параграф", "Далече", "Черти", "Ти не си от тук" и "Навярно". Текстовете на парчетата са писани от съпругите на Румен Бояджиев и Константин Цеков, а в музикално отношение във "ФСБ." ще преобладават баладичните мотиви. Тримата настоящи членове на една от най-старите български рок банди отговарят и на въпроса защо са решили да продължат като трио, без участието дори на басиста Ивайло Крайчовски.

още за:

ФсбRolling Stone


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.12.2009 22:59:59 отговори + 0 0
fra_Stamin ти точно пък какво разбираш от басс партии??еко 5 класи над крайчовски!!!крайчовски е дрънкач тип кирил маричков и с двата пръста пълен смех!!става точно за некоя ресторантска група - да пее "елено моме"!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.12.2009 09:16:10 отговори + 0 0
ще ми се да чуя материала, без да се зареждам с големи очаквания ... че собсвената им летва от 80-те е доста висока. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 6.12.2009 22:29:50 отговори + 0 0
Интервюто в списанието е ужасяващо! Не съм и предполагал, че толкова любими музиканти може да са се самозабравили до такава степен. Жалко е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fra_Stamin 6.12.2009 22:05:03 отговори + 0 0
Всъщност, Крайчовски има някои доста яки фретлес-бас линии във ФСБ. Само на де земат цайсаткото Еко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 6.12.2009 21:40:22 отговори + 0 0
Та на кой ли му тряба г-н Крайчовски Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 6.12.2009 20:58:46 отговори + 0 0
Та защо...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".