FYELD представиха обложката на новия си албум

26 авг 2009, 22:44 ч. 426 / 6 8
пред./следв.
"Double D Music" съобщават - FYELD представиха обложката на новия си албум (виждате я по-долу). Ето какво споделя китаристът на групата Емо:

   Идеята за обложката беше налична още преди албумът да бъде записан. Мисля, че всичко започна с една снимка, направена от един наш приятел - много добър фотограф на име Тишо, която добре пасваше на името на албума "Not Blond Enough to Survive the Holocaust". Идеята беше нищена и дестилирана главно от Бобз през цялото време на записване на албума, претърпя своеобразни промени и хиляда допълнителни идейки, което според мен повлия малко болезнено на нервите на Додо. В крайна сметка стигнахме до настоящия и облик, от който всички сме истински доволни и смятаме, че феновете ще харесат много. В самия артуърк се съдържа цялата вихрушка от Ярост, Мощ, Брутална Реалистичност, Енергия, Налудничавост, Сарказъм, Странно Чувство за Хумор и прочее Човешки Емоции, които се съдържат в музиката на "Not Blond Enough to Survive the Holocaust" и формират понятието "Dirty Grooves", което дава дефиниция на нашия стил.

   Албумът "Not Blond Enough To Survive The Holocaust" на набиращите висока скорост към известността FYELD, които бяха избрани да са български съпорт на световноизвестните CREMATORY и EVERGREY и ще "разцепят мрака" преди големите звезди, ще бъде представен и пуснат в продажба на 19 септември от 18 ч. в зала "Христо Ботев". Специално за случая в София ще пристигне и финландската гордост на бандата Timo Puukko. Лайвът с известните банди ще е своеобразен старт на турнето по представянето на албума, което ще бъде в около 20 града и ще завърши с грандиозен концерт отново в София в края на октомври. Пилотните парчета и клипове "Beefinger" и "Rolling spawns" вече се въртят по радиостанциите и музикалните канали и предизвикват интерес, който ще изтреля "Not Blond Enough To Survive The Holocaust" и FYELD към "звездите". Ето и видеото към "Beefinger":



още за:

Fyeld


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.09.2009 22:16:56 отговори + 0 0
Ако сте слушали по Зи-рок интервюто на Fyeld щяхте да знаете че тази снимка (или поне човечеца на нея) е клошар (не се сещам точно от къде) а това което държи е воден пистолет. Колкото до албума и аз си тегля музиката от нета обаче това не ми пречи да си купя албума на момчетата , смятам че са работили доста и са се справили добре да не кажа отлично, ще си го купя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен :D 9.09.2009 16:35:33 отговори + 0 0
Абе пичове, и аз дълго време си мислех, че и тва на Ride the Lightning на обложката не е електричаски стол, а някакъв варел или бойлер или кой знае какво, и се чудех как така си лети из въздуха, ама тва е щото качеството на принта беше гадно. Ако си мислите, че на някакъв умрял JPG файл през браузъра ще разберете кво е тва на обложката - няма да стане. Аз ще ида в магазина и ще взема диска в ръце, и ще видя. Всъщност, така или иначе ще си го купя Но със сигурност на него ще се види какво, аджеба, е това, което държи дядката много по-добре, отколкото може да се види в нета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2009 09:09:50 отговори + 0 0
елементарна обложка,добра група.жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.08.2009 03:36:44 отговори + 0 0
И жълтото на гащите ти, не мерси!

И двете групи не стават... първата с белия албум, щото голям процент от нея е в небитието, а втората група с черната обложка - не стават, понеже за парите дет ги имам няма и да мигнат, та камо ли да станат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.08.2009 14:06:54 отговори + 0 0
- белият албум на бийтълс
-черният албум на металика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.08.2009 02:31:39 отговори + 0 0
Значи ще си купиш диск с бяла обложка, сканирано бяло, после ксерокопирано и принтирано в многохиляден тираж и няма да се оплачеш от това?

Съмнявам се... по-скоро теглиш музиката от нет-а.

Но си е кеф да имаш няколко оригинални диска на част от любимите си групи и е още по-голям кеф да дадеш 30-45лв за удоволствието да видиш какво са сложили в книжката.

Че е важно съдържанието, важно е. Ама не е ли по-хубаво и обложката да го допълни по един чудесен начин?

Та как, викаш, се обличаш?

Муааааааааааааааааааааааахахахахах!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 27.08.2009 00:59:43 отговори + 0 0
Никога не съм обръщал внимание на обложката,важно е съдържанието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.08.2009 00:06:36 отговори + 0 0
"Ярост, Мощ, Брутална Реалистичност, Енергия, Налудничавост, Сарказъм, Странно Чувство за Хумор и прочее Човешки Емоции"
-------------------------------

Тези момчета винаги съм ги уважавал, защото си имат идея и я следват неотлъчно...

Но, защо всичко трябва да е толкова нечетливо и неразбираемо за останалите? Тоа 'талибан' нито го разбирам какво държи, нито... абе, да не съдя сега, ама ми е интересно как Травис Смит би направил подобна обложка с подобно заглавие... То кво да ми е интересно... ясно е как ще я направи.

Тва е орязан боклук на фото-шоп за 5лв. Не мерси!

Иначе за групата вдигам палци, но за обложката... пфу... стига ве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".