Гледайте новия видеоклип на FYELD "If It Bleeds"

20 юни 2022, 09:55 ч. 1125 / 19 2
пред./следв.

   Софийската груув/ню-метъл банда FYELD представи видеоклип към песента си "If It Bleeds". Парчето е от актуалния албум на квинтета "Nihil Ultra", който излезе на 24 февруари, а кадрите са заснети основно по време на дванадесетте концерта от пролетната част на турнето за промоцията на диска. Снимките и монтажа отново са дело на Деница Кирилова, която работи и по предишното видео на групата "We The Crippled", както и по проекти на K.O.R.A, WARTIME и NO MORE MANY MORE.

   В момента, освен нови композиции, FYELD подготвят хип-хоп ремикс на парчето "Blood-Spangled Banners", български вариант на баладата "All Stars Ablaze", а през септември, преди началото на есенния си тур, ще пуснат и клип към песента "Gods of Olympus", която е част и от компилацията "We Rock for Ukraine".

 

 

fyeld

още за:

Fyeld


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван Sky 22.06.2022 11:42:24 отговори + 2 1
Подкрепям долното мнение - за пореден път искат всички възможни похвати в едно парче. И всичко е някак.... специално искам да обърна внимание на електрониката. Не мога да обясня с правилните термини, предполагам, но звучи пришито, неестествено някак...или просто fyeld имат нещастието хората да са чували за групи като Chimaira - винаги ги давам за пример, когато става дума за електроника в метъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доброжелател 20.06.2022 21:25:45 отговори + 9 4
Всичките им "песни" са едни и същи - ужасна музика, ужасен глас - пищене и надвикване.
Сори, пичове - никакво желание за развитие от ваша страна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".