FYELD заснеха видеоклип към "Last Exit To Freedom"

6 май 2013, 12:52 ч. 347 / 8 5
пред./следв.
FYELD заснеха видеоклип към новото си парче "Last Exit To Freedom". То, както и "All Stars Ablaze" с Милена Славова, са двата нови сингъла, които бандата пусна едновременно наскоро. Видеото се очаква да е готово още тази седмица, като до края на месеца бандата планира да заснеме клип и към другата песен, която е основна в кампанията на Комисията против трафика на хора.
   В други новини, FYELD ще направят три концерта този месец - с TWIST в клуб "Per Tu", Перник (10 май), DOWNSLOT и СЕПУКО 6 в "8th Ball", София (23 май) и в Троян (31 май).
Fyeld video shoot

още за:

Fyeld


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.05.2013 16:33:35 отговори + 0 0
Те Fyeld и с албума така - издават го всяка пролет последните години, а още не е излязъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.05.2013 12:15:59 отговори + 0 0
Хаха, последния пич, кои според теб са "най-четените за месеца" и кои са "другите"? "Другите" не стават ли "най-четени" като има начин да бъдат прочетени? Обратно в училище! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.05.2013 03:05:08 отговори + 0 0
Вярно.. а кво ги държата тия новини.. да оставят само най-четените за месеца, а другите хич да не ги слагат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разкошен 6.05.2013 20:21:54 отговори + 0 0
Да, и аз мисла че таз новина няма да влезне у "Най-четените новини за месеца". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.05.2013 15:19:22 отговори + 0 0
Да го пуснат да го видим. Самата новина не е особено интересна така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".