GAMMA RAY издават ново EP в деня на концерта си у нас

31 яну 2013, 01:34 ч. 172 / 2 11
пред./следв.
GAMMA RAY ще издадат EP, озаглавено "Master Of Confusion" на 15 март чрез "earMUSIC". Повече подробности за предстоящия мини-диск засега не са известни. Това е и датата, на което ще гледаме отново Kai Hansen и компания заедно с HELLOWEEN в София. Както знаете, събитието ще се случи в зала "Арена Армеец", съпорт на немските банди ще окажат бразилците от SHADOWSIDE (поръчай билет онлайн).
GAMMA RAY

още за:

Gamma Ray


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 1.02.2013 17:52:53 отговори + 0 0
Стоянов, нали ти е ясно, че ако не бяха първите 4 албума на Хелоуийн, никога нямаше да станат толкова известни. Дерис просто се мъчи човека, но винаги ще е в голямата сянка на Хансен и Киске. Защо свирят старите песни? Защото на никой не му пука за шитовете с Дерис! И ако групата на Вейкат не носеше това име, щяха да са средна ръка група в сянката на гении като GAMMA RAY! Само ми кажи колко са продали с Дерис и колко с Хансен и Киске? И 100 албума с Дерис не стигат за да се постигне качеството на музиката отпреди 1990. И не ги ли е срам Вейкат и Ко постоянно да свирят песните на Хансен? Но няма как, ще ги свирят, щото никой няма да им стъпи на концерт за да слуша "гениалните песни" на Дерис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.02.2013 17:21:05 отговори + 0 0
Даа, Дерис, та Дерис, ето това ми е мисълта, тоя Дерис има един куп албуми с тиквите, ама още го сравняват с нещастните 4 албума на Киске - след 20 години!!!! Какъв е изводът - че не може да се сравнява. Песните му напомнят Пинк Крийм 69, които нямат нищо общо с Хелоуийн, затова са само един пълнеж в албумите, изобщо що се товари да пее песни на Киске и Хансен?!
Всеки си слуша квото го кефи, всеки си има мнение, лошо нема..

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стоянов 1.02.2013 17:00:27 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-02-01 15:14:25
Стоянов - 2013-02-01 13:52:59
Ти пък точно, Анонимен, се намери да им определиш дали музиката на Хелоуийн е хелоуийнска.. не се ли усещаш че си смешен?

Що пък не..кажи си ти твоето мнение за музиката им..
---------------------
Какво значи първо "хелоуийнска музика", кой е тоя капацитет дето ще им определя музиката? Хелоуийн са с Дерис от 94 година - това са 19 години, човек! Освен това Анди Дерис е доказан музикант и е много смешно, когато един Никой го нарича палячо, това важи и за hellraze. А мен понеже ме питаш, аз харесвам и двата периода на Хелоуийн.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 1.02.2013 15:44:12 отговори + 0 0
100 % съм съгласен с Анонимен! Митко е тъпак. Ако не беше Кай Хансен Хелоуйин нямаше да са това, което станаха. Той е композиторът на всичките им хитове, а онова комплексарче Вейкат е просто нищо пред Бог Кай Хансен. Хелоуийн с оня палячо Дерис не са издали и един свестен албум, просто защото той е доста смешен и не е подходящ за тази група. Ужасни са мъките му като се опитва да пее старите песни с Кай и Киске. А че GAMMA RAY са на светлинни години пред Вейкат проджект е вън от съмнение. Единственото жалко е, че Кай издигна името на Хелоуийн до висините и сега Вейкат и компания обират лаврите/парите. Но кай е широко скроен човек и не му пука за това. Той направи от GAMMA RAY достатъчно известна група, която винаги е начело на афишите и колкото и Вейкат да се мъчи никога не може да я достигне в музикално отношение. За Юнисоник е ясно, че е хард рок банда и не претендира да е старата група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.02.2013 15:14:25 отговори + 0 0
Стоянов - 2013-02-01 13:52:59
Ти пък точно, Анонимен, се намери да им определиш дали музиката на Хелоуийн е хелоуийнска.. не се ли усещаш че си смешен?

Що пък не..кажи си ти твоето мнение за музиката им..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стоянов 1.02.2013 13:52:59 отговори + 0 0
Ти пък точно, Анонимен, се намери да им определиш дали музиката на Хелоуийн е хелоуийнска.. не се ли усещаш че си смешен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.02.2013 08:51:52 отговори + 0 0
Мите, щастливецо, явно имаш празна тиква вместо мозък...Кай можеше да вземе името, ама не е искал. Впоследствие се разбра, че Вайкат наистина е тъпо копеле комплексарче. И вече 20 години послушната му групичка се крепи на стари лаври, що половината им сет на живо е от 80-те, а? Гама Рей само с дебюта доказа, че са класи над Хелоуийнските мъки. И в днешно време, музиката им е много по-хелоуийнска от Хелоуийн, които трябваше да си сменят името с тоя палячо Дерис. А Юнисоник нямат нищо общо с тая музика, въпреки това са 100 пъти по-яки от тиквите.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 1.02.2013 00:55:08 отговори + 0 0
mitko - 2013-01-31 22:09:10

По въпроса с "реюниъна", наречен Unisonic - гледал съм доста интервюта на Кай Хансен и Михаел Киске по темата.

Трябва да ти кажа, че почти не чакат да ги питат, а направо си казват, и подчертават дебело, че това НЕ Е опит за реюниън на Старата банда ("the old band" - по- често така я наричат, а не Helloween, много е смешно на моменти).

Идеята е била да правят нещо като класически рок, с някоя друга метъл забежка - такава им е била целта от самото начало, в тази насока са работили, точно такова нещо се е и получило. Така че критиката ти е неоснователна, или най-малкото пресилена.
И освен това не мисля, че Gamma Ray са излишни на сцената, музиката им в края на краищата се различава доста от тази на Helloween.




Но си безкрайно прав за нещо принципно - няма абсолютно никакъв смисъл старите членове да се връщат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mitko 31.01.2013 22:09:10 отговори + 0 0
Анонимен, ти наистина си малоумен! И да знаеш това не е обида! Ти си един нещастник! Кай не може да вземе името, защото колкото и голям да е името Helloween е в пъти по-голямо от него! И по добре че Кай не е част от групата! Аман от предатели! Не могат да си превъзмогнат егото! И той и Киске! Helloween са велики и без тях и пишат своята история със всеки нов албум! А последния албум е красноречив пример за горното! И си пожелавам никога да няма реюниън със старите членове на Helloween! Няма никакъв смисъл! Просто защото няма да я има химията! Това е то! Видяхме бледото копие, наречено Unisonic! Напълно излишно! Докато са живи Helloween може и някой да се сеща за Gamma Ray! Това е истината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 31.01.2013 16:21:51 отговори + 0 0
Дааааа! Kai е Бог!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.01.2013 09:48:42 отговори + 0 0
Давай Кай, ти си животно , една единствена грешка имаш в кариерата си - че не взе със себе си името Helloween... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".