GAMMA RAY ще бъдат с двама вокалисти от сега нататък

31 окт 2015, 12:48 ч. 1945 / 3 6
пред./следв.

   Германската пауър метъл банда GAMMA RAY обяви, че е взела решение занапред да се изявява с двама вокалисти. Освен титулярния фронтмен Kai Hansen, който ще продължи да пее, към групата като постоянен член се присъединява Frank Beck. Той е изпълнявал ролята на сесиен вокалист на GAMMA RAY в миналото, като останалите музиканти са се убедили в изключителните му качества и като певец, и като човек.

   Освен това, причината за добавяне на още един глас е, че дългите турнета и изтощението от тях са повлияли на гласа на Kai, който има нужда да намали своите вокални партии.

 

още за:

Gamma RayFrank Beck


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


СТЕФАН 1.11.2015 11:03:41 отговори + 2 7
Добра новина. Групата губеше от това, че Кай е вокал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 1.11.2015 12:33:25 + 1 2
До времето на албума "Majestic" не губеше. Но последните няколко години много взе да му личи, че не е в предишната си форма като певец. Така, че с голямо прискърбие съм принуден да се съглася до известна степен с теб ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СТЕФАН 1.11.2015 15:50:53 + 3 0
Да, след този албум пеенето на Кай се влоши. Но според мен стойността на музиката, която правят винаги (след 1993-та) е изисквала по-голям певец. Певец с огромен талант, дар по рождение. Кай се научи през годините да вади най-доброто от гласа си, но то просто не е достатъчно за Гама Рей. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 2.11.2015 11:04:36 + 0 0
Е, това вече е добра новина. Още от първите албуми си мислех: "Чудесна група, страхотна музика, що само не си вземат някой, който наистина да може да изпее качествено вокалите. Кай просто не е достатъчно добър за това." Е сега, 20-тина години по-късно, май се случи.
Ще чакаме с нетърпение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 31.10.2015 19:10:44 отговори + 12 2
Не ми харесва това. Освен това не очаквам на концерт да слушам студийни версии на песните. Тях мога да си ги слушам и от диск. Предпочитам Кай да си пее, ясно е че гласът му не може да е на топ ниво всяка вечер (а и то с повечето хора е така), но досега се справяше отлично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 31.10.2015 17:24:21 отговори + 7 1
Ами ... сега мога да си поплача как годините се отразяват и на най-жизнените музиканти ... Може пък да е за добро . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".