GAMMA RAY ще издадат новия си студиен албум през март

20 дек 2013, 19:34 ч. 155 / 4 1
пред./следв.
Преди броени минути GAMMA RAY анонсираха, че единадесетият им студиен албум, озаглавен "Empire Of The Undead", ще бъде издаден през март 2014 г. Точните дати за различните държави предстои да бъдат уточнени. Творбата ще се предлага в няколко различни формата. От групата шеговито поясняват, че след като пълното унищожаване на студиото им от пожар не може да ги спре, нищо друго няма да ги спре. А ние и не бихме искали нещо да спре Kai Hansen и компания, които ще промотират бъдещата творба на турне с RHAPSODY OF FIRE, шестата дата на което е София, България. Както знаете, двете банди ще гостуват у нас на 27 март (поръчай билет онлайн).



GAMMA RAY live in Sofia

още за:

Gamma Ray


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фея 20.12.2013 22:54:34 отговори + 0 0
Ехее, че хубава новина! Беше ми се свило сърцето!
Това от видеото звучи страхотно! Пак ще изкарат шедьовър )))
Хайде на билетите )))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".