Gene Simmons казва, че KISS ще свирят "още няколко години" преди да се откажат

28 май 2017, 17:43 ч. 1474 / 5 4
пред./следв.

   Американските рок легенди KISS в момента са към края на кратко европейско турне, което провеждат през този месец. Преди разпродадения концерт на групата в Глазгоу, Шотландия вчера, 27 май, басистът Gene Simmons коментира в интервю усилията, които музикантите от бандата полагат за всяко свое изпълнение на живо. Ето част от думите му:

Ние сме най-тежко работещата група в шоу бизнеса. Аз нося около 20 кг метални пластини, костюм и подобни неща, обувки с 20-сантиметрови платформи, бълвам огън, трябва да летя във въздуха и да правя най-различни номера. 

Ако Bono или Jagger, които ние всички обичаме, трябва да се обличат и да правят като мен, няма да издържат и един час, те просто няма да се справят.

......

Така че, ние няма да можем да правим това след като минем 70-те, а аз сега съм на 67 години. Ще го прави още няколко години и когато решим, че е време да се оттеглим, ще се оттеглим и то по правилния начин - с голям купон. Искам да мисля, че ще направим нещо, което ще разлюлее планетата - нещо огромно, в световен мащаб и, може би, безплатно.

 

още за:

KissGene Simmons


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 29.05.2017 03:28:50 отговори + 12 5
Driss другия път. Качо измисли 50 хита бе! Та ти и 5 не можеш. То и акъл се иска за тая работа. А Кис са доста по-добри и идейни музиканти от Боно и Джагър взети заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Качо 28.05.2017 19:30:46 отговори + 4 22
Боно и Джагър разчитат на музика, за разлика от Driss. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 28.05.2017 20:39:31 + 19 5
На село сте големи разбирачи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Весо Митов 29.05.2017 13:07:11 + 9 1
Кочо,ти тъп ли си или само грозен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".