Gene Simmons продаде къщата си в Бевърли Хилс за "само" 16 млн. долара

25 сеп 2021, 11:31 ч. 888 / 14 4
пред./следв.

   През миналата есен басистът/вокалист на KISS Gene Simmons пусна на пазара за недвижими имоти имението си в Бевърли Хилс на цена от 22 млн. долара. След като вероятно не са се намерили купувачи, музикантът направи сериозни подобрения и увеличи цената на 25 млн. долара през март тази година.

   В случая обаче търговският нюх на Simmons не се оказва достатъчно печеливш. В крайна сметка къщата е продадена за "само" 16 млн. долара - чувствително под началната и вторичната цена.

   Историята сочи, че Gene е купил имението през 1986 г. за скромните от днешна гледна точка 1 337 500 долара. Разбира се, тогавашната цена и сегашната не могат да бъдат директно сравнявани. Може би все пак музикантът не е понесъл чувствителна загуба.

 

още за:

Gene Simmons


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 25.09.2021 19:38:31 отговори + 23 4
Цената се определя от пазара, а басистът/вокалист винаги се е стремял да бъде гъвкав. КИС издадоха 4 солови албума (когато му беше времето), свалиха маските (когато му беше времето), направиха няколко прощални турнета (когато му беше времето), произведоха кукли, дънки и телевизори КИС (когато му беше времето), затова богатството на Симънс се изчислява на повече от 200 милиона долара, а с продажбата на споменатата къща май се занимаваше жена му. Лошото е, че след 1978 година започнаха да записват калпави албуми по схемата един хит, две що-годе слушаеми парчета и всичко останало - пълнеж! Но продължиха добре да си пълнят джобовете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 25.09.2021 16:52:59 отговори + 3 4
lol Разбира се че цените могат да бъдат сравнявани. Нарича се "калкулатор на инфлацията". 1,335 млн. долара днес ще са 3 338 466. Което пак си е печалба от около 12,661 млн. Друг въпрос е че цените на имотите само се качват за щяло и нещяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.09.2021 17:18:05 + 10 2
Написали сме "директно сравнявани". С такъв калкулатор вече не е директно. А освен покачването цените на имотите има и редица други фактори - подобрения сигурно са правени и преди последните. И накрая - сериозната добавена стойност, че години наред там е живял Джийн Симънс със семейството си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 25.09.2021 22:50:28 + 3 5
ествествено че може да се сравняват и е яко напред, 30 години в недвижимо имущество са почти винаги добра идея, also no one cares Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".