Почина майката на Gene Simmons

6 дек 2018, 19:09 ч. 1255 / 7 5
пред./следв.

   Flora "Florence" Klein, майката на басиста/вокалист на KISS Gene Simmons, е починала на 92-годишната възраст. Информацията съобщава съпругата на музиканта Shannon Tweed, която нарича възрастната жена "най-добра свекърва и баба", която е можела да иска да има.

   Florence е унгарска еврейка, като тя и брат ѝ Larry са единствените членове на семейството, оцелели след Холокоста. По време на Втората световна война Flora е била 14-годишна, когато е изпратена в концентрационен лагер. Там всичките ѝ роднини, освен брат ѝ, са намерили смъртта си.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ще им дам аз една рецепта 7.12.2018 12:40:39 отговори + 4 6
Обаче бабушка на Джийн още деяни,щото набива яко Бор-Чвор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 7.12.2018 11:48:20 отговори + 6 7
А вуйчо му Larry как е? Чух че си бил записал час при зъболекар за чистене и полиране другата седмица и с нетърпение чакам резултатите под формата на новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Караконджул 7.12.2018 04:08:22 отговори + 4 9
И какво ме интересува тва мене ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Клаус 6.12.2018 23:57:48 отговори + 4 10
Е верно ли това ви е новина?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Показуйко 6.12.2018 19:58:36 отговори + 6 3
Може би имате предвид "свекървата", щото "тъща" е нещо къде къде по- коварно и се случва само на мъжете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".