Gene Simmons уточнява, че съпругата му е купила самостоятелно къщата в Малибу

25 мар 2021, 21:43 ч. 756 / 5 4
пред./следв.

   По-рано днес ви съобщихме, че басистът на KISS Gene Simmons и жена му Shannon Tweed са си купили нова къща в Малибу за 5,8 млн. долара.

   Сега музикантът уточнява обстоятелствата около сделката и определя разпространените новини като "фалшиви" и "подвеждащи". Макар двойката да продава съвместно имението си в Бевърли Хилс, то покупката на новия дом в Калифорния е извършена самостоятелно от съпругата му и това е нейна инвестиция. Simmons заявява и че финансите на двамата са водени винаги отделно, те имат отделни банкови сметки и плащат данъците си отделно.

   Освен това, семейството е твърдо решено да се премести да живее в Невада за постоянно. Gene иска да се отдалечи от Калифорния и светлината на прожекторите, която го съпътства там. Обявената за продажба къща в Бевърли Хилс дори е била включена като забележителност в туристическите обиколки и автобуси с туристи са безпокояли семейството почти непрестанно. Сега Simmons са решили да потърсят по-уединен живот.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fantomas 28.03.2021 11:55:49 отговори + 3 1
И що прави така тоз чиляк ? Да не е бойковата мис Бикини , та да крие доходи и данъци ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 28.03.2021 15:47:48 + 4 1
По-скоро ми прилича на някакво предбрачно споразумение.
Да си предпази своето в случай на развод. Пък и тя да си предпази нейното.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боб с надница 26.03.2021 07:21:45 отговори + 9 6
Защо изобщо някой би се вълнувал, че един еврейн си е купил къща? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 25.03.2021 23:00:36 отговори + 14 3
А-а-а...жена му...е-е-е...щом е жена му, това вече е съвсем друго нещо...коренно се променя новината...толкова съм развълнуван!
Дали да не взема да си пусна нещо на Пърпъл, да речем от Fireball, а защо не и цялата тава...?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".