Gene Simmons за прощалното турне на KISS: "Това е краята на тази банда, но не и на бранда"

15 ное 2023, 12:57 ч. 1082 / 24 4
пред./следв.

   Ако има рок група, чието име в най-голяма степен се свързва и олицетворява понятието бранд (търговска марка), то това без съмнение е KISS.

   Както знаете, легендарният квартет приключва прощалното си турне следващия месец, когато ще изнесе два последни концерта. В интервю за американското списание "519" басистът/вокалист на KISS Gene Simmons изрично потвърждава нещо, в което едва ли някой се е съмнявал - търговската марк ще продължи да съществува и да се развива и след последния концерт. Ето думите на музиканта:

Това турне ["End of the Road"] е краят за бандата, но не и за бранда. KISS е цяла самостоятелна Вселена - филми, мърчандайз, може би дори и "Бродуей". Бандата ще приключи, но преживяването KISS... е безсмъртно.

   Simmons допълва още и че това ще е последно турне на групата. Както ви съобщихме, финалното шоу на бандата ще бъде излъчвано платено в Интернет.

 

gene simmons

още за:

KissGene Simmons


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 16.11.2023 15:53:35 отговори + 1 0
Еврейска им работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скини 15.11.2023 19:07:32 отговори + 1 5
Страхотен бранд - не намерили десетина хиляди да си купят kiss.com Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 15.11.2023 22:50:40 + 6 0
Силно се съмнявам, че хората, купили kiss.com вероятно преди много, много години с ясната цел за какво го купуват, ще се разделят с него само за десетина хиляди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 15.11.2023 13:49:25 отговори + 19 3
Никога не съм чел биография на Kiss. Но може да са създали групата по погрешка. Събрали се Пол и Джийн казали Lets make a brand. А другите двама чули Lets make a band Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".