Гледайте интервю на Живко Ботев за "Nova" телевизия, в което заявява, че всичко за концерта на 1 октомври е наред

12 юли 2016, 01:27 ч. 2871 / 7 13
пред./следв.

   Вчера, 11 юли, телевизия "Nova" излъчи интервю с режисьора Живко Ботев по повод анонсирания от него концерт на Националния стадион "Васил Левски" в София с участието на Mick Jagger, Rod Stewart, Антонио Бандерас, Джони Деп, Бруно Марс, Джъстин Тимбърлейк, Филип Киркоров, Сергей Лазарев, EAGLES, Smiley, Slash, World Soul Fusion, Back band, Magic System и др. Водещите задават на председателя на фондация "Мир за теб, мир за мен" редица неудобни въпроси - за подготовката, финансирането, осигуряването на съоръжението, евентуалния патронаж на Ирина Бокова и ЮНЕСКО, защо на сайтовете на музикантите и актьорите липсва подобен ангажимент и др.

   Отговорите на г-н Ботев са, без изключение, оптимистични - събитието се подготвяло от ноември миналата година, но сега е дошъл моментът да бъде обявено публично. Нямало проблеми със спонсорите, средствата за този и следващия етап от финансирането са осигурени. Следващата седмица се очаква да започнат да бъдат пускани видеообръщения от участниците. Концертът реално не е под шапката на "Live Aid", легендарното събитие с това име служи като пример за следване. Концертът в София ще бъде с продължителност 10 часа. Самата фондация "Мир за теб, мир за мен" е създадена единствено за това събитие.

 

 



Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 13.07.2016 17:20:37 отговори + 3 0
Майко мила, егати неприятното човече е този, от коя дупка се е пръкнал?! То само като го гледа човек и му иде да удари шамар на детенце. Чак ме вдъхнови да измисля нов лаф: от вас парите, от мен пръста.
Това лъха от километри на измама, ама кой да ти гледа. Мисля, че за подобни изказвания биха му съдрали дупето в някои държави, където авторското право е издигнато на пиедестал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 13.07.2016 11:40:45 отговори + 4 0
Паметта на "чичо" Гугъл е невероятна и можем да я ползваме за целта. Името на въпросният г-н Живко Ботев е свързано с организиране и на други музикални събития в миналото и, за съжаление, със скандални завършеци (измамени творци и музиканти, които не са си получили и без това малките хонорари и други организационни неразбории - потърсете ако имате интерес). Другият проблем, който очевидно прозира, е че човека се оплита в собствените си лъжи в това интервю, като на няколко пъти след въпрос от сорта "Вие казахте...", той отговаря с "Какво съм казал?" Нека дочакаме видео обръщенията на Мик Джагър и останалите - може и да грешим, всички скептици Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Андро 13.07.2016 09:10:08 отговори + 12 2
Заради неприкритата и нечестна очерняща кампания, която се води срещу нас. Ако не стане този концерт, ще обявим нова дата, 1-ви януари, летище София, голямата писта. За да се съберат повече добри хора , за добри каузи. РВД ни увериха, че е възможно. Говорено е с много звезди, които с радост прегърнаха идеята. Няма да споменавам, но са имена като Janis Joplin, David Bowie, Joe Cocker, Amy Winehouse, Prince, Tupac Shakur, Notorious B.I.G. Специално за случая ще се съберат в така наречения реюниън групи в оригинален състав, като Pink Flyd, The Doors, Queen, Led Zeppelin. Разбира се голямата изненада ще са The Beatles, които ще закрият фестивала. Патрон на събитиетето ще е лейди Даяана, а водещ Хийт Леджър. Всички те са потвърдили участие и в най-скоро време, ще запишат видеообръщение. Очаква се фестивала да продължи, поне до 2-ри февруари. Билетите ще бъдат пуснати за продажба утре, навсякъде, където ще ни приемат сериозно. Имаме пълната подкрепа на фондации, синдикати и мелиорации, правителствени, и неправителсвени организации, червения кръст, червения полумесец, зеления хайвер и жълтата подводница. Нашите приятели братя Галеви, Веска Меджидиева, Неди Крос, Марсело Джотолов и много други. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Layne 12.07.2016 17:32:00 отговори + 10 0
Франк Лойд Райт ли е това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бой Джордж 12.07.2016 14:25:43 отговори + 11 1
Няма Цонко - няма фестивал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Джордж Ама Сорос 12.07.2016 14:56:41 + 9 0
И той ще "цъфне". След В. Търново, в момента е зает с епопеята в Ловеч... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 12.07.2016 14:05:09 отговори + 9 0
Това е пълна пунта-мара. Тоя лъже, та пушек се вдига. Личи му по всичко. Стотинка няма да дам, до предпоследния ден на събитието. Иначе бих отишъл да видя Джони Деп, Мик Джагър и Слаш. Ама това ми звучи толкова нереално, че чак фантасмагорично. После организаторите ще обвинят такива като мен, че не са си купили билети до последния момент и събитието е пропаднало поради нисък интерес. Ама аз не съм от тия баце. Само за този концерт, щото не им вярвам. За Иън Андерсън в Античния театър съм си купил билет от февруари за септември, а за Найтуиш - в момента, в който излязоха. Но на тия - грам не им вярвам. Марчело Джотолов - тоя не е ли в затвора? Не го ли съдиха за няк'ви измами.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 12.07.2016 14:00:23 отговори + 7 0
Спомням си един израз от преди времето на демокрацията (наричано още соц или Татово време) "Щом са го казали по телевизията, значи е истина и е вярно." Само дето в момента такива лафове не вървят. Лошото е, че националните медии се надпреварват да афишират нещо, което на всеки нормално мислещ човек е ясно, че е лъжа. Което прави лъжата правдоподобна, щото видиш ли, по телевизията щом е, значи е сериозна работата. Като си спомням колко беше сигурна работата и с онзи Монстърс Ъф Рок до Варна преди години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 12.07.2016 12:58:30 отговори + 19 0
Ще видим какво оправдание ще измислят като няма видео обръщения другата седмица

Иначе модела е ясен - правим се, че ще има нещо та ако може да завлечем колкото се може повече балмурници с някоя пара и после обвиняваме обсоятелствата, неактивните спонсори (все едно някой е длъжен да им финансира грандоманските идеи) и това, че държавата не им е дала всички безплатно и не им е направила реклама и още какво ли не.

Първата промята в плана е на лице - все пак не е Live Aid. До момента, в който събитието бъде отменено заради горепосочените виновни, огранизаторите, които ще се окажат жертви накрая, ще сменят почти всичко, свързано със "събитието" по няколко пъти.

Наистина си имаме нов Неди...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elling 12.07.2016 12:17:12 отговори + 16 0
Хаха, ебаси фондацията - "Пари за мен, *** за теб"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 12.07.2016 11:30:19 отговори + 15 2
този който го е изтървал, да си го прибере Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


историк 12.07.2016 09:47:08 отговори + 22 0
Дами и Господа, имаме си нов Неди Крос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 12.07.2016 08:36:55 отговори + 15 0
Това ми звучи нереално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".