Гледайте "кървавия" нов видеоклип на BELPHEGOR "Baphomet"

18 сеп 2017, 20:35 ч. 577 / 7 3
пред./следв.

   Австрийските екстремни метъли BELPHEGOR издадоха новия си студиен албум "Totenritual" в петък, 15 септември. Групата определи днешния ден за премиера на нов видеоклип. Той е към песента "Baphomet" и не се препоръчва за хора, чувствителни към сцени на насилие. Може да гледате онлайн "кървавото" видео по-долу:

 

 

още за:

Belphegor


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 19.09.2017 09:36:24 отговори + 2 0
Кво ти насилие, тука е пълен секс. Не знам Белфегор как са го заснели това. На мен очите все в мадамите щяха да бъдат и патката все нагоре да сочи. Много е силен клипа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 19.09.2017 21:33:54 + 1 0
В клипа музикантите никъде не се засичат с мацките... Така че мърлявата, огнена и кървава част е заснета, без никой да се притеснява от непристойното присъствие на голите девойчици... А е жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 20.09.2017 10:08:18 + 1 0
А бе и аз това забелязах, ама не може да не са участвали поне в продукцията или в подбора да видят как ще излезе цялата работа... ; Надявам се да са се засекли някъде след снимките...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".