Joe Satriani издава нов албум с Glenn Hughes и Chad Smith

18 сеп 2017, 20:29 ч. 880 / 4 3
пред./следв.

   Китарният виртуоз Joe Satriani обяви 16-ия си студиен албум, който ще се казва "What Happens Next" и ще излезе на 12 януари 2018 г. чрез "Sony"/"Legacy Recordings". Инструменталната творба е записана с помощта на две големи имена от световната рок сцена - басиста Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK COUNTRY COMMUNION) и барабаниста на RED HOT CHILI PEPPERS Chad Smith. Изглежда, че това е "записът с още един известен музикант", за който Hughes спомена преди няколко дни. Satriani и Smith работят заедно не за първи път. Те участваха и в суперпроекта CHICKENFOOT.

   Същевременно Joe анонсира и ново "G3" турне, в което ще му правят компания китаристът на DREAM THEATER John Petrucci и струнникът на DEF LEPPARD Phil Collen.

   Ето и траклиста на "What Happens Next":

01. Energy
02. Catbot
03. Thunder High On The Mountain
04. Cherry Blossoms
05. Righteous
06. Smooth Soul
07. Headrush
08. Looper
09. What Happens Next
10. Super Funky Badass
11. Invisible
12. Forever And Ever

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 19.09.2017 12:24:28 отговори + 1 0
Супер! Но не разбрах Глен ще пее ли или само ще свири на бас? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 20.09.2017 08:38:51 + 1 0
Само на бас, албумът е изцяло инструментален. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Orgasmatron 18.09.2017 23:40:04 отговори + 3 0
Ooooooooohhhh yeeeesssssss! Един от най-великите китаристи на нашето време! Нямам търпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".