Гледайте новия клип на ASPHYX "The Nameless Elite"

8 яну 2021, 16:03 ч. 579 / 6 5
пред./следв.

   Както знаете, нидерландските дет метъл ветерани ASPHYX ще издадат новия си, десети студиен албум, на 22 януари. Дискът е озаглавен "Necroceros" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Century Media Records".

   Творбата е миксирана и мастерирана от Sebastien "Seeb" Levermann (ORDEN OGAN) в "Greenman Studios". По-рано групата пусна видеата "Botox Implosion" и "Knights Templar Stand". Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн и официалния видеоклип към още едно от парчетата. То се казва "The Nameless Elite". Автор на видеото е Maurice Swinkels.

 

 

asphyx

още за:

Asphyx


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Estia Bater 14.01.2021 20:16:34 отговори + 0 1
Безсмислица пълна, джън джан... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 9.01.2021 23:47:40 отговори + 1 10
Поредната наци банда промотирана из сайта..... Хайде малко по-професионално и сериозно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

traviata 10.01.2021 18:26:57 + 1 0
Налагането на цензура в изкуството...да се нарича "професионалност" и "сериозност"?...докъде...докога...до какво?!
Да дишаме с шнорхел...псевдореален...отказвам да оцелявам по този начин...дишам спонтанно...чувствено...все още....и изкуството го дишам така...все още...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 10.01.2021 20:03:58 + 1 0
traviata го е КАЗАЛА ПО НАЙ-ТОЧНИЯТ И ДЪЛБОКО ЧОВЕШКИ НАЧИН.Няма какво да се каже повече.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 8.01.2021 17:22:01 отговори + 10 1
Богове са,както и да ги погледнеш мачкат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".