Гледайте новия видеоклип на ENTER SHIKARI "Anaesthetist"

6 яну 2015, 08:50 ч. 455 / 3 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате новия видеоклип на ENTER SHIKARI към песента "Anaesthetist". Парчето е от предстоящия албум на бандата, "The Mindsweep", който ще излезе на 19 януари 2015 г. чрез "Ambush Reality"/"Play It Again Sam".

   ENTER SHIKARI са гостували два пъти у нас - през 2013 г. в рамките на фестивала "Spirit of Burgas" и на 14 октомври миналата година - за самостоятелен концерт в София.


 

enter-shikari-2015-mindsweep

още за:

Enter Shikari


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 6.01.2015 11:21:13 отговори + 1 0
Много им идват двама вокалисти. Единия тряя млъкне. Да остане тоз дет реве. Не че нещо, ама по-подхожда на това парче... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ментер микари 8.01.2015 20:54:58 + 1 0
Разсъждавай другаде. Никой не го интересува колко гласове ти говорят, но е добре да остане "тоз дет НЕ реве". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ментер микари 8.01.2015 20:56:05 + 1 0
Забравих - моля да научиш къде се използва пълен член в Българския език. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".