Гледайте новия видеоклип на JEREMY? "Go or Fall"

18 май 2018, 18:46 ч. 1406 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След издаването на втория си албум, концептуално продължение на първия, JEREMY? представят и ново видео към песента "Go or Fall" – сингъл, който представиха на публиката няколко дни преди промоцията на албума с голямо шоу в Централен военен клуб. Видеото е по идея и реализация на Георги Манов и "Кламер студио", а оператор е Крум Родригез, с които момчетата работят в предишните си клипове като "Fake Fruits", "Two Weeks to the Great Escape", "Hope".

В клипа участва интересен букет от лица като Сони Ним, модел на “Визаж” от Маями, Флорида, Александра Сиракова, модел на “Ивет фешън”, и със специалното участие на Милена Цанова – Лени.

“Това, което Жоро Манов ни разкри относно замисъла на видеото, е, че песента е предизвикателство за преминаване от статичност към движение и това ще пресъздаде във визията към него – всеки от нас в неистов опит да размърда една почти замръзнала среда и хора. Във всички смисли. Песента наистина е такава, става дума за това да бъдем заедно в желанията и мечтите си, за нещата, които искаме да постигнем и да променим. И да го направим наистина. Харесваме клипа, защото това се усеща, но не по буквален начин, а и защото е толкова различен от всичко друго, което може да се види на екрана. JEREMY? има ясно изразен стил във визията си и за това можем да сме благодарни на целия екип на Студио Кламер и на всички хора, които те увличат в нашите общи проекти” – разказват от JEREMY?.

 

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рон Джеръми 20.05.2018 07:16:03 отговори + 0 1
Ако мразиш някого, пусни му Джеръме?!# Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".