Гледайте новия видеоклип на JEREMY?

16 дек 2015, 08:51 ч. 1834 / 4 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Новото видео на JEREMY?, към сингъла Two Weeks To The Great Escape, е вече онлайн – на разположение за гледане и слушане. Песента с недвусмислено заглавие е предвестник на очаквания през февруари първи албум на групата.

Зад видео-продукцията отново застава екипът на Clamer Design Studio. Режисьорът Жоро Манов участва отрано във формирането на концепцията за визия на песента, заедно с оператора Крум Родригез – и двамата отговорни за цялостното визуално излъчване на JEREMY? в предните два успешни клипа – Fake Fruits и Hope. Видеото на Two Weeks To The Great Escape ни потапя в дълбока атмосфера и филмова реалност. Във визуалната история участват обещаващи актьори - Елица Матева и Стилян Желязков, конкретно избрани за ролите от самите членове на групата. Елица и Стилян се въплъщават в образи, които проницателно разгръщат смисъла в песента и усилват емоциите, които тя предизвиква. По-голямата част от аудио-записите са реализирани в “Perfect Records“, а останалата, включително мастерирането, е осъществена в Ирландия – изцяло с помощта на музикалния продуцент на JEREMY? – Янко Генов. Текстът е съвместно дело на членове на групата и Лора Димитрова, позната на българската публика от базираната в Дъблин банда Amoric.

Сингълът Two Weeks To The Great Escape бе представен на 15 декември, вторник, в препълнения клуб Терминал 1. JEREMY?, в акомпанимент на пианистът Краси Тодоров и триото беквокалистки LaTiDa, представиха на живо и по впечатляващ начин всички десет песни, които ще намерят място в предстоящия албум. Техен специален гост бе обещаващата лондонска група Bad Names, която несъмнено ще бъде запомнена с представянето си.

JEREMY? се отправят на кратко турне в шест български града, като от 17 декември натам ще посетят последователно Благоевград, Пловдив, Габрово, Варна, Плевен и отново София.

 

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LoL 16.12.2015 19:29:56 отговори + 0 4
Odd Crew е най-успешната и талантлива банда не те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dalai Lama 16.12.2015 22:45:41 + 3 2
По-големи copycats от тях няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирачът 16.12.2015 13:58:45 отговори + 3 2
Не са copycats. Просто правят съвременен инди рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О! Ценител 16.12.2015 15:33:37 + 1 2
Баба ми е и по-съвременна, и по-инди, и по-рок - може би, трябва и аз да пусна „следното съобщение“ и да разцепиме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър Чабев 16.12.2015 13:14:09 отговори + 4 2
Menstrual Сocktail ми харесват повече и като атмосфера и като чисто човешко присъствие. Освен това не се гримират толкова! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О! Ценител 16.12.2015 12:41:41 отговори + 3 2
Кога ще направите опцията да се цъкат минуси, без да се чете/отваря новината? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dalai Lama 16.12.2015 09:31:25 отговори + 4 1
Kings of Leon сме ги слушАли и гледАли. Много шум за едни copycats. Но това не е само тук - същото е с Avenged Sevenfold и Metallica примерно. We live in an age of rip-offs, казва един мъдрец, и с право. По-лесно е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".