Гледайте новото видео на JEREMY? "King Kong"

28 мар 2016, 13:57 ч. 1654 / 6 4
пред./следв.

   JEREMY? представиха ново видео, четвърто поред от предстоящия си да излезе дебютен албум. Песента се нарича "King Kong". Клипът е отново дело на екипа на "Кламер Дизайн Студио", режисьор и концептуалист е Георги Манов, оператор - Крум Родригес. Визията е изградена от изцяло концертни кадри. 

   Междувременно JEREMY? вече дест дни оглавяват класацията за вот на публиката в пресижния международен конкурс за песен "International Songwriting Competition 2016". Там те участват с парчето "Fake Fruits". Победителят в състезанието се избира от авторитетно жури, в чийто състав имена като Том Уейтс, Моби, Lorde, Keane, Boyz II Man и много други. Българската група може да бъде подкрепена в надпреварата за "Награда на публиката" чрез гласуване, позволено по регламент по веднъж на ден - до 15 април, на този адрес.

   В момента JEREMY? работят по завършването на албума си, които предстои да се появи в края на април.

 

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 30.03.2016 12:51:08 отговори + 2 0
Това наистина е много добро и е абсолютно на световно ниво отвсякъде. А и песента е супер! Браво! Радвам се, че ще подгряват на Queen да ги видя на живо. Ама тая песен искам така да се изпълни, с тоя танц. Напомня ми за Jim Morrison. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

толбухин 29.03.2016 02:28:21 отговори + 1 4
Тиа са баси, като некви просяци. Мине не мине половин година и подканват читателите "хайде гласувайте за нас" в онлайн конкурс. Все едно братче, сме в соца, под строй да цъкаме линкове за набиране на популярност. А думата конкурс като я чуя и ми се драйфа. Иначе стават, ама то селенията на английски си е пак селения. Просто им се чудя как не се усещат, че стават досадни за потребителите в мрежата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Селянин 29.03.2016 09:35:29 + 0 0
Ами ти явно още си си в соца, защото това което правят в момента се нарича интернет маркетинг и се прави вече от всички! А пък относно думата селяния - тя има доста широко значение и за съжаление обхваща и някои от коментиращите тук. С две думи - като не те кефи групата игнорирай си ги и не цъкай лайкове-никой не те е задължил /както в соча междувпрочем/! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 28.03.2016 22:33:59 отговори + 5 0
Готино е и наистина звучи на световно ниво. Къде записват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".