Mikkey Dee: "Останахме само аз и Phil, но MOTORHEAD ще са тук завинаги"

23 дек 2020, 10:57 ч. 1464 / 7 7
пред./следв.

   Наближава петата годишнина от смъртта на легендарния фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister.

   Макар броени дни след кончината му останалите двама членове на бандата да потвърдиха, че това слага край на активната ѝ дейност, от 2015-а насам се появиха и продължават да излизат редица преиздания, компилации, специални, юбилейни и други издания, както и нови видеа на MOTORHEAD.

   В скорошно интервю барабанистът Mikkey Dee (понастоящем в SCORPIONS) коментира наследството на Lemmy и плановете за бъдещето на останалите двама музиканти. 

   "Той [Lemmy] навърши 70 преди пет години, но ние така и не отпразнувахме истински рождения му ден. За съжаление, четири дни по-късно той почина. Но духът му ще живее вечно. Затова и ние още работим върху музиката наистина усилено, само за да поддържаме името MOTORHEAD живо... Останахме само аз и Phil [Campbell], но MOTORHEAD ще са тук завинаги...", казва Dee.

 

mikkey dee



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 24.12.2020 02:44:06 отговори + 6 13
Къде са другите разбирачи, които не спираха да се обясняват, че не можело Моторхед това или Моторхед онова да правят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 26.12.2020 09:24:59 + 12 4
Какво могат да "правят" Моторхед приятел??? Могат ли да запишат нов албум без Леми? Дори една нова песен могат ли да направят без Леми? Отговора е НЕ! Моторхед е Леми! Дори в новината отгоре пише, че след смъртта му групата ПРЕКРАТЯВА своята дейност! Още приживе Леми се изказваше негативно срещу скъпите преиздания които се правят на бандата и призоваваше феновете да не ги купуват! Да почиташ музиката на някого, правейки точно обратното на разбиранията му и да доиш феновете е доста гнусно! Да това е музикалния бизнес! Какви права имат Мики Дий и Фил Кембъл над ранното творчество на бандата което се преиздава??? Дори нямам идея къде са били по-времето на Ace Of Spades ... Ти чул ли си някои от тези преиздания? Съдържат bootleg концерти с ниско качество ... Отиди в you tube за да разбереш мнението на феновете за преизданията! Моторхед ще е жив за феновете и без напъните на този или онзи да изкара някой лев от музиката на Леми! Благодаря за вниманието! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 26.12.2020 11:48:03 + 11 4
Много точно казано.Аз нямам нищо против преизданията,но когато се правят с цел,че даденият албум е изчерпан или е подобрен звукът в него-не просто напомпан.Но когато преиздания започнат да се правят на един албум всяка година-това е за доене на феновете.А и повечето от приходите от тези преиздания отиват директно за лейбълите....Дори не за самите музиканти.Но НЯМА как банда да продължава да е активна когато мозъкът и,създателят и,идеологът,човека който е от самото и създаване и участва във всичките и албуми е мъртъв.И да Леми=Моторхед и обратно...На 24-ти този месец щеше да навърши 75 години...Вярвам,че всеки фен го е почел с парче на Моторхед и с питие в ръката.Така е редно,а и той сигурно така би желал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 26.12.2020 21:08:47 + 12 1
https://www.youtube.com/watch?v=EGPGQCNGicM
Още нещо по-въпроса със скъпите преиздания лично от Леми! Респект! Голям музикант и човек! R.I.P. Lemmy!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 27.12.2020 16:22:12 + 4 11
Аха. Ти нямаш нищо против преизданията, когато нещо си. Ти кой си? Наследник на Леми, мениджър на групата или какво?
В клипчето той говори за някакво преиздание на ранни неща за 600 долара. Къде си видял сега такова?
И той и приживе е бил против, значи и тогава е нямало Моторхед
И кой изобщо ти говори за нови песни? Става въпрос за почитане на Леми - с нови издания и с клипове и т.н. Става въпрос да се пуска мърч и др. и юбилейни и т.н. И когато Фил и Мики заедно правят нещо такова - Моторхед го правят. Както и Зепелин заедно без Бонзо правят нещо - Зепелин го правят. И те не са записали нови албуми след като той умира нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 23.12.2020 20:33:33 отговори + 12 15
ибаси мотърхеда, единия от саксън, другия от кинг даймънд - демек никой не остана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acdcgesha 26.12.2020 14:23:51 + 0 0
Правиш ли разлика между Саксън и Персиън Риск ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".