Операцията на Floor Jansen премина успешно

29 окт 2022, 09:13 ч. 829 / 7 2
пред./следв.

   Преди броени дни фронтдамата на NIGHTWISH - нидерландската певица Floor Jansen, съобщи че е била диагностицирана с рак на гърдата. Едновременно с тревожната вест дойде и обнадеждаващата новина, че болестта е била открита при профилактичен преглед в ранен стадий и има много добри прогнози за лечение.

   Вчера 41-годишната Floor публикува изявление в социалните мрежи, в което казва, че операцията за премахване на тумора е преминала успешно и "без изненади". Вокалистката се възстановява добре и са необходими няколко седмици за последващи тестове. Предполага се, че скоро ще може да се върне на сцената. Самата тя прогнозира, че ще може да участва на започващото на 20 ноември европейско турне на NIGHTWISH.

   Jansen благодари на лекарите, медицинските сестри, лаборантите и всички други, които са спомогнали за успешната ѝ операция. 

 

floor jansen

още за:

Floor JansenNightwish


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 30.10.2022 20:05:09 отговори + 6 0
Много бих искал един ден да видя Марко и Юка Невалайнен обратно да изпълнят любимите ми парчета заедно с Туомас, Флоор и Емпу. Състава им от периода 2012-2015 ми е любимият.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 30.10.2022 00:15:24 отговори + 13 0
Много се радвам. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".