Гледайте онлайн новия видеоклип на FYELD "Adrenawheel"

7 окт 2011, 16:30 ч. 397 / 6 10
пред./следв.
Видеоклипът на "Adrenawheel", пилотния сингъл от предстоящия нов албум на FYELD "In Dependence Day", може да бъде гледан по-долу. Песента е и официален химн на клуба по планинско колоездене "Mountain Hill" – всички байкъри в клипа са негови членове, като сред тях е и Стивиан Гатев, един от най-добрите и обещаващи български състезатели в този спорт. Видеото е заснето през април край Троян. Режисьор е Тимо Пуукко (програмиране и китари във FYELD), а оператор е Александър Станишев (снимал "Стъклен дом"). "Идеята да направим клип с байкъри беше моя, ние принадлежим на ърбан културата и винаги сме се стремили да я популяризираме, както направихме и с брейкденсинга в първия ни клип "I Scream" – разказва фронтменът на FYELD Боян Генов–Бобз. – Тимо се запали много и понеже около нас има и други маунтин байкъри си говорихме с тях да направим нещо. Накрая се спряхме на клуба в Троян, който се движи от един от най-върлите ни фенове, Христо Доков."

   Сингълът "Adrenawheel" вече може да бъде закупен от "iTunes", "Amazon" и други онлайн музикални магазини. Самият нов албум, който от групата описва като "мръсен и по-яростен, но все така жлъчен, саркастичен и ироничен", се очаква да излезе на пазара в началото на 2012 г. Междувременно FYELD продължават с концертите си из страната, като най-скорошният е тази неделя, 9 октомври, в софийския клуб "Fans", заедно със ZAPLAXA. Групата ще свири и на 15 октомври в Севлиево, клуб "Кафе-театър", с 8 M/SEC в Хасково и Пловдив (28 и 29 октомври) както и на 4 ноември в Габрово, клуб "Faces".



още за:

Fyeld


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Oн! 10.10.2011 14:08:47 отговори + 0 0
Евала за клипа, ама песента не ме радва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1 10.10.2011 11:46:49 отговори + 0 0
Много здраво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.10.2011 00:41:23 отговори + 0 0
Критици много, парчето, звукът и групата са си мега яки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 10.10.2011 00:17:44 отговори + 0 0
Не знаех че групата е българска, познах по акцента. Иначе добре е продуцирана песента, нещо особено в сравнение с днешната музиката като цяло - не бих казал, но за нашата действителност е изненадващо добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 8.10.2011 17:23:36 отговори + 0 0
Браво банда. Много стегнато и интересно. Харесва ми. Една идея за следващия материал. С такова звучене ако вкарате щипка Math ала Protest The Hero на мен лично би ми харесвало още повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ivanos 8.10.2011 16:37:59 отговори + 0 0
Да напиша нещо в разрез с комсомолския позитивизъм, който цари тук: Електронните части ми звучат като залепени към останалото, някак не на място, вокалите на Бобз, дългият разточителен момент преди всеки един припев, където се правят опити за някаква психеделия уж, самият припев е нехимнов със сигурност. Рифовете са все така по ню-метълски-опростени... fyeld не могат да си изберат като коя група искат да звучат - в началото беше нео-метъл вълната, след това искаха да са като machine head/chimaira, да кажем...това парче си звучи точно като песен от предния албум, който както и първия имам на оригинални дискове (да не ме заклейми някой, че хейтвам просто така) Ще си купя и новия, защото поне е видно, че желание имат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Conductor's Depa 8.10.2011 15:14:42 отговори + 0 0
Допада ми като цяло, с леки забележки към припева. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Събин 8.10.2011 09:34:19 отговори + 0 0
Много добре,за песента съм казал отдавна,че е една от най-яките на групата.Продължавайте в същия дух момчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 7.10.2011 19:46:43 отговори + 0 0
Много як! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 7.10.2011 17:49:15 отговори + 0 0
(F)Fyeld rules! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".