SONIC SYNDICATE влязоха в студио

30 яну 2014, 20:46 ч. 147 / 1 4
пред./следв.
SONIC SYNDICATE влязоха в студио, за да започнат записите за четвъртия си дългосвирещ албум. Творбата се очаква да излезе през това лято чрез "Nuclear Blast". Продуцент е Roberto Laghi (IN FLAMES, MUSTASCH). Бандата планира и участия на някои от европейските фестивали, както и хедлайнинг турне през есента - първо от около три години насам.
Sonic Syndicate

още за:

Sonic Syndicate


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stakkata 31.01.2014 16:44:58 отговори + 0 0
От както Roland напусна групата, не са същите които бяха преди. За сметка на това The Unguided са това, което трябваше да продължат да бъдат и SS. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гфбфгбф 31.01.2014 14:34:57 отговори + 0 0
Не очаквам да е нещо особено. И снимката на групата, която сте сложили, не е актуална, хора. Съставът е променен.
+1
Слаба работа са вече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RZK 31.01.2014 10:25:35 отговори + 0 0
Не очаквам да е нещо особено. И снимката на групата, която сте сложили, не е актуална, хора. Съставът е променен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гик 31.01.2014 02:48:53 отговори + 0 0
Забиват яко на живо, но в началото бяха по-яки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".