Гледайте видеото на DEEP PURPLE "Johnny's Band"

1 юни 2017, 11:18 ч. 1233 / 4 1
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на DEEP PURPLE. Той е към песента "Johnny's Band" и разказва историята на измислена банда с нейните възходи и падения. Парчето е от актуалния албум на групата "inFinite", който бе представен на живо и в България съвсем скоро - на 14 май.

   Както знаете, възможно е това да бе и последният концерт на DEEP PURPLE в България. Настоящото турне на рок динозаврите се казва "The Long Goodbye Tour" и макар все още да няма официално потвърждение - вероятно е това да е последната голяма световна обиколка на бандата.

   Режисьори на видеото са Craig Hooper и Collin Games, работили с DEEP PURPLE и по документалния филим "From Here To inFinite".

 

 

deep purple

още за:

Deep Purple


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CRainbow 1.06.2017 16:33:43 отговори + 4 0
:-))))))))))))
Забавно видео. Свалените панталони, чинията в лицето.....
Познато!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".