Glen Drover се оттегля от версията на QUEENSRYCHE на Geoff Tate

24 ное 2012, 18:37 ч. 374 / 8 4
пред./следв.
Както знаете, властите в САЩ разрешиха на две формации да използват името QUEENSRYCHE, докато спорът за него не бъде разрешен във или извън съда. Това са настоящите музиканти от QUEENSRYCHE с вокалиста Todd La Torre и бъдеща "all-star" група на изгонения фронтмен Geoff Tate, която планира турне за догодина. Tate обяви състава на своята версия в началото на септември и в него влизаха Rudy Sarzo, Bobby Blotzer, Kelly Gray, Randy Gane и китаристът Glen Drover. Днес последният е изпратил официално съобщение до "Bravewords", в което се казва, че оттегля участието си от QUEENSRYCHE на Geoff Tate. Drover уточнява, че е бил изключително ентусиазиран за начинанието и е срещнал повече от добро отношение от Geoff Tate. Но съвсем скоро е научил, че ако свири с него, това ще е "против собствените му интереси". Музикантът не пояснява какво точно означава това и допълва, че със съжаление се оттегля от проекта.
Glen Drover


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kakafonia 26.11.2012 17:23:13 отговори + 0 0
Ъъъъ... Що за глупост?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 26.11.2012 10:01:02 отговори + 0 0
Няма ли да прочетем нещо друго, още по-нелепо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сантуцо 24.11.2012 21:18:15 отговори + 0 0
По-скоро му се е обадил Скот Рокенфийлд и му е казал, че ако не иска да му се случи нещо лошо и, примерно, жена му да бъде брутално изнасилена от тумба негри, трябва да прекрати участието си в Куийнсрич. Така се прави в тези среди! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2012 18:46:32 отговори + 0 0
Много ясно какво - примерно китарите Dean, които използва го и спонсорират. И е получил любезно обаждане, с което са го уведомили, че ако иска да продължат да го спонсорират е в негов интерес да не свири с Тейт.
Така стават нещата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".