"Jimi Hendrix meets Eric Clapton" в "Тънка червена линия" на 28 ноември

24 ное 2012, 19:49 ч. 231 / 3 1
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Вечер на китарните богове в "Тънка Червена Линия"

   Точно ден след като се навършват 70 години от рождението на Jimi Hendrix и четири дни преди магията на Jimi да достигне до България в кината "Арена", бар "Тънка Червена Линия" ви кани на тематична вечер, посветена на музиката на двама божествени приятели. В сряда, 28.11, ще се насладим на музиката на двама китаристи, определяни за най-великите за всички времена - Jimi Hendrix и Eric Clapton. Конкуренти на сцената и приятели извън нея. Хората, променили завинаги свиренето на китара и популярната музика.

   Броени дни преди да гледаме в кината "Арена" на голям екран магическото изпълнение на Jimi на фестивала "Уудсток", заповядайте в бар "Тънка Червена Линия" за да се подготвим подобаващо.

   Трима от посетителите на "Тънка Червена Линия" ще получат билети за прожекцията на концертния филм за Jimi в кино "Арена" в София на 02.11 от 19:30.

   Музикалната селекция на Краси Москов ще включва песни на JIMI HENDRIX EXPERIENCE, BAND OF GYPSYS, THE YARDBIRDS, CREAM, BLIND FAITH, DEREK AND THE DOMINOS и всички многобройни музикални проекти на великите музиканти. Естествено, няма да пропуснем и другите велики съвременници и приятели на Jimi и Eric. Вечерта ще ви предложи и музика на THE BEATLES, THE ROLLING STONES, LED ZEPPELIN, THE WHO, THE DOORS, JEFFERSON AIRPLANE, Janis Joplin и др.

   Всичко това гарнирано с много снимки и концертни кадри.

   Докоснете се до магията на най-великите!

   Сряда, 28.11, 21:00. София. Бар "Тънка Червена Линия".

   Вход свободен.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.11.2012 01:07:20 отговори + 0 0
Аман от тия DJ сетове.Забравиха що е то група на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".