GODSMACK отменят всичките си концерти и турнета за 2020 г.

14 апр 2020, 20:57 ч. 1157 / 12 1
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на GODSMACK Sully Erna е разкрил, че групата е решила да отмени абсолютно всички свои концерти и турнета през тази година заради пандемията от коронавируса COVID-19.

   Бандата имаше планирано голяма американска обиколка с THE PRETTY RECKLESS от юли до септември, но тя няма да бъде осъществена. Музикантът коментира, че въпреки че някои от последствията от кризата са още неясни, бъдещето е несигурно и лично той не вижда как феновете биха се завърнали на концерти, където се събират огромни маси от хора в непосредствена близост един до друг, ведната след като епидемията премине.

   Преди дни Sully съобщи, че стартира свое онлайн токшоу, което ще се излъчва два пъти седмично. А още през март GODSMACK обявиха, че ще използват почивката от концерти за работа по нов албум.

   Въпреки че през 2018-а GODSMACK отложиха турнето, което трябваше да мине през София, няколко месеца по-късно те изпълниха обещанието си и свириха в нашата столица, като напълниха зала "Арена Армеец".

 

godsmack



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ron Jeremy 14.04.2020 21:27:52 отговори + 4 6
Да ги смакне годът! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".