Sully Erna ще стартира онлайн токшоу, което ще се излъчва два пъти седмично

13 апр 2020, 07:47 ч. 759 / 7 1
пред./следв.

   Фронтменът на GODSMACK Sully Erna ще започне да излъчва в Интернет свое ново токшоу с името "Hometown Sessions". То ще бъде два пъти седмично - във вторник и четвъртък в канала на музиканта в "YouTube".

   Erna коментира, че най-накрая е "полудял" заради пандемията от коронавируса и предоставя възможност на феновете, които си стоят у дома, да се срещнат с други хора освен родителите си. В изданието във вторник ще гостуват известни личности и приятели-музиканти на певеца, като темите за разговорите им ще се въртят около музиката. Четвъртъците ще бъдат посветени на "истински разтовори" за "истинския живот" с топ експерти в областта на психологията, като ще се обсъждат душевното здраве, борбата с пристрастяването и депресията и др.

   "Hometown Sessions" ще започват в 1 ч. през нощта българско време на следващия ден. 

   Към края на миналия месец GODSMACK обявиха, че ще използват концертната почивка по време на пандемията за композиране на материал за следващия си албум.

 

sully erna



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 13.04.2020 19:28:02 отговори + 1 6
Много важно??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".