GOGOL BORDELLO идват в София с подгряваща банда

30 апр 2018, 09:23 ч. 1166 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Балканската алтернативна денс пънк формация Maika ще повдигне градусите на посетителите преди появата на сцената на сензационните Gogol Bordello. Това ще се случи на 30 май в зала 4 на Интер Експо Център, благодарение на Loud Concerts. Бандата Maika, която е с корени от Сърбия, Хърватия и Черна Гора, ще има щастието да подгрява европейските дати на Gogol Bordello. Стартът на турнето е 4 май с дата в Швейцария.

Подборът не е случаен – музиката на Maika се базира на съвременни биитове, традиционна балканска ритмика с тромпети и акордеон и всичко това съчетано с женски пънк вокали. Изпълненията на живо на бандата са с неустоима енергия и микс от безкрайни контрасти – точно както е и балканският регион.

Билетите за шоуто на Gogol Bordello в София сат в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Билетите са на цена 45 лева, а в деня на концерта - 55 лева.

Феновете могат да използват и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Първото шоу на Gogol Bordello у нас на 30 май в зала 4 на Интер Експо Център е подкрепено от Captain Morgan. Подгряващата банда Maikа ще се появи на сцената, за да се погрижи за настроението на партито в 20 часа!

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 30.04.2018 18:26:45 отговори + 0 0
На тия ******* кво им се кефят толкова? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".