GOGOL BORDELLO с първи концерт в София на 30 май

20 дек 2017, 06:51 ч. 2086 / 5 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Провокативни, ексцентрични, музикални, артистични – това са Gogol Bordello. Догодина, на 30 май 2018, най-после ще имаме щастието да гледаме за пръв път на живо известната формация. Концертът ще се състои в зала 4 на Интер Експо Център и е с начало 20 часа.

Билетите за шоуто на Gogol Bordello в София влизат в продажба от днес, 20 декември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Билетите са на цена 45 лева, а в деня на концерта - 55 лева.

Създадената през 1999 година банда Gogol Bordello изгражда стила си с помощта на цигулка и акордеон и комбинира по неповторим начин ритмична циганска музика с елементи от пънк, рок и балкански ритми. Водена от вокалиста с украински произход Eugene Hutz, формацията набира многобройни фенове с непрестанните колоритни концерти, които изнася. Бандата има седем албума, последният от които - Seekers and Finders излезе през тази година. Основателно привличат вниманието и на кино индустрията и участват в редица филмови продукции. През 2008 година са главни действащи лица в музикалния документален филм Gogol Bordello Non-Stop, проследяващ издигането на бандата от долните мазета и свиренето по сватби до световните сцени и фестивални участия.

И така, на 30 май 2018 година Eugene Hutz и осемте му съмишленици ни канят на едно невероятно и незабравимо парти! Концертът в зала 4 на Интер Експо Център се организира от Loud Concerts.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 23.12.2017 18:09:40 отговори + 1 0
Групата е яка! който не ги е чувал има време да се запознае с творчеството им в ю-туб. Слушаме ги с моите авери предимно по купони като пием твърди питиета и много вървят. Като Кълчър шок са наистина, но имат собствено звучене. Някой би казал, че са малко джипси-рок и то си е така, ама те не крият циганския си произход. Добри музиканти са и създават настроение. Гледайте някой концерт на живо в тубата да видите публиката какво прави. И тук ще е така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 23.12.2017 11:30:30 отговори + 4 0
И аз не ги слушам, ама не рева, че не ги слушам, колко метълски групи, които свириха пред 56 човека в Лайв § Лауд, ама не ревахте, че са идвали. Gogol Bordello са култова група, в този стил наравно с Kultur Shock, честито на всеки, който мисли да ходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 20.12.2017 21:36:42 отговори + 5 0
"незивестна", "ако никога не сте и чували"... хора, долу други са ви го казали на български, аз ще пробвам с: bitches, get your shit together! Никога не съм бил голям фен на групата, но имат страхотни неща и са световна величина... ей този концерт щеше да лепне за Маймунарника, ама нейсе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боко Тиквата 20.12.2017 15:59:17 отговори + 1 12
Аз не съм ги чувал тези. Баси - 55 кинта, за неизвестна група!
Данче, Данче, ма - да вземеш да дигнеш билетчетата за транспорта по 5 кинти, а синята зона тройну!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 20.12.2017 10:30:39 отговори + 7 2
Аз тамън ще се преместя от София и ще започнат един след друг интересните концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


streetcleaner 20.12.2017 09:57:37 отговори + 6 19
Ако никога не сте и чували за някоя група - очаквайте я скоро в България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Недоволни Ганьо 20.12.2017 14:03:59 + 12 1
Вместо да се радваме, че идват все по-разнообразни банди в Цървуландия, пак трябва да нахраним...., концертът им в Кьолн преди две седмици беше разпродаден за справка...
За да има сцена, не може да идват само мейнстрийм банди
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрогаря Снегофф 20.12.2017 18:23:06 + 11 0
Да ви светна - Gogol са най-популярната, да не кажа групата-пионер в gypsy punk-а. Свирили са на огромни фестивали пред много публика, преди време бяха на турне със SOAD, мисля че гостуват в песен на Мадона. Та хората са си доста познати и оценени.

Това, че тук сме все назад с материала си е наш проблем. Крайно време е да видим и чуем тази група, която от документален филм за тях, мога да ви кажа, че е направила първите си концерти в български бар... в Ню Йорк. Що "ля-ля-ля-ля-ля" ментета от балканския сегмент минаха през нас. Време е за оригиналът.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".