Последни новини за концерта на GOGOL BORDELLO в София

28 май 2018, 09:38 ч. 956 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Първата визита у нас на известната джипси пънк банда Gogol Bordello предстои след броени дни в зала 4 на Интер Експо Център. Концертът на 30 май, организиран от Loud Concerts, със сигурност ще остави незабравими спомени във феновете на групата у нас, която вече вилнее из Европа и се радва на невероятен успех. Нека припомним, че Gogol Bordello пристигат с подгряваща банда – не по-малко ексцентричните Maika.

Билети за шоуто на Gogol Bordello в София все още има в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Билетите са на цена 45 лева, а в деня на концерта - 55 лева.

Феновете могат да използват и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

В залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Gogol Bordello.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 4 на Интер Експо Център.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Първото шоу на Gogol Bordello у нас на 30 май в зала 4 на Интер Експо Център е подкрепено от Captain Morgan, които ще обособят специални места и ще се погрижат за настроението на феновете с промоции и повдигащи градуса напитки.

Вратите на зала 4 в Интер Експо Център отварят в 18.30 ч., а концертът стартира с изявата на подгряващата банда Maikа в 20 часа, преди излизането на сцената на титулярите Gogol Bordello!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".