GREGORIAN ще се срещнат лично с най-големите си фенове у нас

2 фев 2017, 10:46 ч. 541 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Звездите от суперуспешната група Gregorian, която след броени дни ще изнесе концерт за първи път у нас на 7 февруари в Зала 1 на НДК, ще се срещнат лично с най-големите си фенове. Непосредствено след шоуто всеки желаещ почитател на зашеметяващия спектакъл, ще може да се снима със своите любими изпълнители – Амелия Брайтман, Крис Тикнър, Ричард Некстън, Ашли Търнъл, както и да се сдобие с автограф за спомен от тях.

За целта ще бъде обособена специална фен зона в централната част на гардероба във фоайето на НДК. Там освен да се снимат, ценителите на грегорианско песнопение ще имат възможност да се сдобият и с уникални фен артикули на известната формация.

В деня на концерта вратите на зала 1 на НДК ще бъдат отворени точно в 19:00 часа. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Лица под 16 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации, която може да се изтегли от тук. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Мега шоуто на Gregorian със спиращи дъха интерпретации на едни от най-известните съвременни поп и рок песни е на 7 февруари от 20:00 часа в НДК, зала 1. Билети за събитието могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай тук] на цени от 35 до 55 лева.

Организатори са Moko Solution. Актуална информация за събитието: https://www.facebook.com/events/106465289853134/

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".