GRIMAZE с лайв видео към песента "Survival of the Fittest"

13 ное 2016, 18:58 ч. 698 / 7 3
пред./следв.

   Българската метъл банда GRIMAZE представя концертен видеоклип към излезлия по-рано през тази година сингъл "Survival of the Fittest". Може да го гледате онлайн по-долу. Ето какво споделят музикантите от групата за самото парче:

На нас тази песен ни носи вдъхновението да бъдем искрени в отношението ни към себе си и към околните. Носи силата да изключим всички вътрешни механизми, с които си създаваме фалшиви образи, само за да получим одобрение и вместо всичкото това - просто да сме истински. Такива, каквито сме, без тагове “добро” и “лошо”, без “правилно и неправилно”. Без да се моделираме според мнението на околните, обществото или каквото и да е извън нашата собствена интуитивна интелигентност. Или накратко казано - просто да сме по-яки хора

 

 

още за:

Grimaze


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Марата 17.11.2016 11:46:47 отговори + 5 0
Видеото е станало супер, а за касите на живо съм забелязал, че са точно така защото ми беше интересно и на мен дали могат да си изсвирят нещата, май ползват тригери, но въпреки това не забелязах разлика на живо като ги слушах, а исках! Добри са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стрес 14.11.2016 16:58:53 отговори + 7 1
Добра продукция Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ранди джей блайт 13.11.2016 19:57:39 отговори + 9 11
lamb of god се обадиха и казаха да им оставите старите албуми на мира, а тези каси на живо нещо не ги правите точно така, май, хаха, поздрави на кюбейс мастър рейса

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".