Губят се няколко милиона от наследството на Lemmy Kilmister

3 мар 2017, 12:50 ч. 3504 / 4 5
пред./следв.

   Британският вестник "Mirror" съобщава, че местните власти в Лондон са направили оценка на наследството на легендарния фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister, която е значително по-малко от сумата, на която се изчисляваше състоянието му по-рано.

    Наследниците на великия музикант ще получат 528 806 паунда (около 1 200 000 лева), а доскоро се смяташе, че Lemmy ще остави 6,75 млн. британски паунда. Ако тези оценки са били верни, то от състоянието му се губят над 6 млн. паунда. Основният източник на приходи са отчисления за авторски права на творчеството на фронтмена, което се е трупало в продължение на десетилетия.

   Според различни източници, освен единствения му известен син - Paul InderLemmy има още едно дете в Англия, което е осиновено в ранния период от живота му.

   От повече от 20 години Lemmy Kilmister не живееше в Англия, а в Западен Холивуд, Калифорния. Жилището му бе апартамент с две спални, който той обитава почти откакто се е преместил в САЩ. Запитан в интервю през 2009 г. защо не си купува къща в Холивуд, Lemmy отговаря, че не може да си позволи такъв имот. "Ние не продаваме много албуми", казва музикантът. "Написах текст на "Mama, I'm Coming Home" за Ozzy и от това спечелих повече, отколкото бях получил от MOTORHEAD до онзи момент", признава един от най-легендарните рок музиканти за всички времена. 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 6.03.2017 05:39:37 отговори + 3 0
Демек губят се всички милиони, както разбирам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfsa 3.03.2017 18:14:30 отговори + 5 0
Евала, поживял си е, който го кефи да трупа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 3.03.2017 17:30:20 отговори + 6 2
Motorhead има 40млн. продадени албума,минимум.И стотици турнета.Къде са му парите,само Леми знае.Но е факт,че беше почти разорен.Вероятно са отишли за к.рви,Джак,дрога,машинки,колекцията му за ВСТ,и още бог знае кво... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 3.03.2017 17:41:53 + 3 2
ВСВ* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

леле 3.03.2017 12:55:14 отговори + 13 1
Мама-та е от 1991 г. Ако до тогава не са продавали много, не искам и да си представям колко са продавали след като пиратството стана толкова масово.... .... ...... ........................ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".