Чуйте кавър на Ross The Boss на "Blood of My Enemies" на MANOWAR

3 мар 2017, 21:57 ч. 970 / 5 4
пред./следв.

   Бившият китарист на MANOWAR и настоящ на DEATH DEALER Ross "The Boss" Friedman ще предприеме европейско турне под надслов "The Discipline of Steel" между март и юни тази година. Повечето дати са в Западна и Централна Европа, но сред няколкото фестивални участия има и гостуване в Гърция. То е на феста "Up The Hammers XII", който ще се проведе в Атина на 26 и 27 май. Освен първите концерти от турнето в Чехия и Австрия (3 и 5 март), това е най-близкият до България концерт на Ross The Boss. На всяко шоу китаристът ще изпълнява "класически MANOWAR сет", заедно с бившият барабанист на "Кралете" Kenny "Rhino" Earl, басистът на SYMPHONY X Mike LePond и вокалистът на LET US PREY Marc Lope.

   Обиколката започва днес, 3 март, с шоу в Злин, Чехия. По този повод Ross The Boss пусна онлайн аудио на кавъра на класиката на "Кралете на метъла" от 1984 г. "Blood of My Enemies". Може да го чуете чрез плейъра по-долу:

 

 

още за:

Ross The Boss


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dngjis 8.03.2017 16:19:44 отговори + 0 0
Певача се опитва, момчето, трябва да му се признае, обаче друго си е Ерик Адамс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixx 4.03.2017 09:57:45 отговори + 2 1
Друго си е Ерик Адамс. Но хедбенгвах и на този кавър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ставри ... 3.03.2017 22:47:26 отговори + 5 1
След като си чул как го изпълнява Ерик Адамс ..всичко останало ми се струва като квичене ма свиня ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BSF 3.03.2017 22:33:14 отговори + 1 2
Певецът е караоке-ентусиаст в най-добрия случай. Миналата година Ross имаше божестмен певец. Жалко, че не му се занимаваше повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".