HECKTIC и VOKYL са последните банди за Tribute To Chuck Schuldiner 2017

27 ное 2017, 10:02 ч. 643 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Последните две банди, които се присъединяват към Tribute To Chuck Schuldiner 2017, са младите надежди HECKTIC и VOKYL.

HECKTIC, които преди година разтърсиха ъндърграунда с дебютното си EP "Crossroads", в момента са една от най-активно концертиращите банди на родната метъл сцена. Четворката определя стила си като траш/дет метъл, но убийствените китарни мелодии не оставят съмнение относно влиянията на Chuck Schuldiner върху творчеството им. Едно е сигурно - никой няма да се спаси от интензивен хедбенгинг, докато тези момчета са на сцената.

VOKYL успяват да помирят екстремния метъл и прогресива в музиката си по начин, особено присъщ на късните Death и Control Denied. Текстове им са на български език - явление, което макар и нетипично за бандите у нас, печели уважението на все повече местни фенове. Квартетът има общо три издания до момента - пълнокръвният албум "Аз Търся Човек" (2014) и синглите "В Прохладните Вечери" (2015) и "Пропукване" (2017).

Tribute To Chuck Schuldiner 2017 ще се проведе на 16 декември в столичния клуб Live & Loud с участието на CONCRETE, FRAGMENTS OF EXISTENCE, IMPENITENCE, SYMBOLIC, THE REVENGE PROJECT, HECKTIC и VOKYL. Събитието ще започне в 19 часа, а входът за него ще бъде символичните 10 лева.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kveben 28.11.2017 08:42:39 отговори + 1 0
Респект! Наистина се радвам, че една толкова хубава традиция продължава вече толкова време. Жалко че няма да мога да съм там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".