Трибют-концерти за Chuck Schuldiner в София и Пловдив на 17 и 18 декември

1 дек 2021, 18:56 ч. 890 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 13.12.2001 г., едва на 34 години, завинаги напусна физическия свят една от най-влиятелните фигури в историята на метъла - Chuck Schuldiner, фронтмен на Death и по-късно на Control Denied, гениален композитор и текстописец, считан от мнозина за основоположник на дет метъла.

За да почетe 20-ата годишнина от смъртта му и непреходното му наследство, група сформирана от членове на Eufobia, Coprostasis, Enthrallment, Piranha, Hyperborea, Vokyl и Revival ще изсвири 20 парчета на Death и Control Denied.

За София подобен род събития са вече традиция, но този път концерт ще се проведе и в гр. Пловдив, като датите са:

гр. София, на 17.12.2021 (петък), в клуб Live & Loud
гр. Пловдив на 18.12.2021 (събота), в клуб Under City

 

още за:

Chuck Schuldiner


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".