HELLOWEEN планират следващ албум с обединения си състав

23 ное 2023, 10:18 ч. 2150 / 29 4
пред./следв.

   Германските метъл легенди HELLOWEEN, които продължават дейността с олстар състава си, включващ Michael Kiske и Kai Hansen, ще си вземат почивка от турнета в следващите няколко месеца, за да запишат още един диск с този си лайнъп, наследник на едноименния албум от 2021 г.

   Новината идва след края на обиколката "United Forces", на която групата изнесе 60 концерта в целия свят, вкл. и през юли в България на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley 2023". Събитията бяха в общо 26 държави на три континента и са посетени от над 800 000 фенове. Последното шоу бе на феста "Hell & Heaven" в Мексико Сити.

   Deris, Kiske, Weikath, Hansen, Grosskopf, Gerstner и Loble изказват благодарности на почитателите си в Европа, САЩ, Канада, Централна и Южна Америка и Азия. След като бъдещата творба излезе на музикалния пазар най-вероятно ще последва ново турне. Дали "Тиквите" ще ни посетят за четвърти път (след 2017, 2022 и 2023 г.) в обединения си състав, предстои да разберем.

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellrider 23.11.2023 16:17:06 отговори + 9 0
Живи и здрави за 25-тс година и албум ще имаме и на концерт ще ги гледаме пак.Европа,Северна Америка,Южна Америка и Азия са си 4 континента даже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 23.11.2023 14:29:48 отговори + 11 2
По-велики и по-сплотени отвсякога ! Очаква се и баладата написана от Анди 'Into the sun' да влезне точно в този албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 23.11.2023 12:56:56 отговори + 11 0
Тази пауза е добра и за нас, щом и GAMMA RAY ще изнесат няколко концерта, които вече бяха обявени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 23.11.2023 10:36:02 отговори + 22 5
Винаги съм подозирал, че Господ съществува, но след някои неща, които ми се случиха в живота, повечето хубави, както и реюниънът на Киске и Хансен с Helloween, твърдо го вярвам. Тази група направи нещо, което всички ( включително самите членове, добре си 10 години), смятаха за невъзможно и сега са по-силни от всякога. Последният им албум постави висока летва и следващият ще му е трудно, но вярвам, че ще се получи добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".