HYPOCRISY напредват с работата по новия си албум

22 апр 2009, 00:20 ч. 266 / 9 3
пред./следв.
HYPOCRISY съобщават, че в паузата между последните две турнета на PAIN Peter Tagtgren е успял да запише вокалите за предстоящия албум на шведските детметъли. Три песни са напълно готови, остават да бъдат завършени 10 други, преда да се пристъпи към смесването на материала.

   Същевременно остават два дни до първото гостуване на Peter Tagtgren с PAIN в България. То ще се състои в събота, 25 април в клуб "Blue Box" в София (подробности, поръчай билети онлайн).


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 22.04.2009 16:58:47 отговори + 0 0
Оуууууу,разкошна новина.Обужавам Hypocrisy и нямам търпение да чуя следващото творение на Пешо след цели 4 години )) Албума ще е жесток,сигурна съм,той слаби неща просто е неспособен да създаде....
Д-р Тарибо - в музиката на Hypocrisy никога не е ставало дума само за извънземни.Напротив нещата са доста по-дълбоки,трябва да надникнеш повече в текстовете,защото са много по-значими отколкото си мислиш...А и не само текстовете,но и музиката... Въобще извънземните са последното нещо,за което си мисля когато слушам Hypocrisy
Между другото,който още не си е взел билет за събота да побърза,защото вчера питах и ми казаха,че са останали само 90!!! Т.е. продажби в деня на концерта може и да няма!
Пешо ни е подготвил тежка събота ,нямам търпение ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stani 22.04.2009 09:57:41 отговори + 0 0
бат' пешо е велик! Със сигурност албума ще е добър. Аз лично предпочитам PAIN де Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 22.04.2009 01:47:54 отговори + 0 0
Страхотно най-накарая от тази доста дълга пауза ще чакаме нов албум! Само дано не е като предишния "Virus",веднага им пролича тогава,че извънземната тематика отсъства,пък и музиката в това издание беше променена,да не говорим и за стила и саунда,като цяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".