И актрисата Бианка Алейн обвинява Marilyn Manson, казва че е свидетелствала пред ФБР

26 фев 2021, 14:36 ч. 993 / 9 10
пред./следв.

   Появи се нова предполагаема жертва на Marilyn Manson - американската актриса и модел Бианка Алейн. Тя обвинява музиканта, че по време на връзката им се е държал с нея обидно, унизително и  агресивно.

   Подобно на Евън Рейчъл Уд, Есме Бианко и няколко други бивши приятелки на певеца, Алейн твърди, че той се е отнасял жестоко с нея и често пъти това се е случвало пред приятелите и антуража му. Наричал я е "дебела мексиканска к***а", принуждавал я е да прави секс с негови приятели, а той е наблюдавал, и буквално се е превръщал в "доктор Джекил и мистър Хайд". Когато Бианка е била на 16, Manson я е целувал насила. Три години по-късно те стават двойка и актрисата е много влюбена в музиканта, като мисли, че чувствата са споделени. Но открива, че е използвана като обект на унижения и издевателства. Накрая тя е потърсила помощ, обаждайки се на гореща линия за хора, пострадали от домашно насилие.

   Алейн не спира само дотук. Тя се е срещнала с агенти на ФБР в Мериленд и е свидетелствала за всичко, което е преживяла по време на връзката си с Manson. Тя споделя, че да споделя с други хора тези случки е било стресиращо, но служителите на Бюрото са приели думите ѝ изключително сериозно.

   Както ви съобщихме, полицията в Лос Анджелис вече разследва по-ранните обвинения срещу шок-рок звездата.

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 27.02.2021 09:21:26 отговори + 8 5
Случката е от преди 25-26години. Някой трябва да прочете какъв словесен терор е нанесъл под новините за М.М. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 27.02.2021 11:29:10 + 5 8
Ко речи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 27.02.2021 04:33:03 отговори + 8 11
Откакто започна тая история всеки 3-ти коментар е "Абе това на всеки може да се случи". "Винаги могат да се съберат няколко жени и да оклеветят някой". И т.н.

Ами да. Може. Ама я се огледайте. НЕ СЕ случва на всеки. Не се случва и на половината от половината от половината от половината от известните богати хора, на които може да се случи. Можем да изброим на пръстите на 2-те ръце хората от шоу бизнеса на които се случи.

Ако беше толкова лесно и задължително жертвите и "жертвите" биха получили големи пари от това - щяхме всеки ден да осъмваме с по една такава новина. Но НЕ СЕ СЛУЧВА! Нали?

Хайде помислете и кажете защо не се случва всеки ден? Случва се рядко. Даже много много рядко. Защо?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър Павлов 26.02.2021 19:45:32 отговори + 14 10
До Феникс на грил
И как разбра, че виновен? Ако достатъчно хора кажат за теб същото, тогава? Докато съдът не се произнесе, аз не бих раздавал присъди. След това, всеки да си сърба попарата - той ако е виновен или тези дами ако са го оклеветили.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.02.2021 23:03:14 + 14 11
Достатъчно умен съм, за да разбера, че ако някой е невинен, вероятността три независими един от друг и от жертвите му източника да потвърдят вината му е доста ниска. Ако погледнеш коментарите ми в началото на скандала - бяха в защита на Менсън. Просто разполагам с необходимата интелектуална почтеност да не се пъна като магаре на мост, когато фактите говорят друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sect Of Vile Filmi 26.02.2021 15:16:03 отговори + 12 6
Знам, че тук почти не се слуша друга музика ама ще Ви дам един текст:
https://genius.com/Kendrick-lamar-mortal-man-lyrics
Прочетете си го като имате време, ако желаете.
Никой не е бил там(освен преките участници в дадените моменти) и не се знае какво е станало. Докато няма доказателства, истински доказателства, не автобиографията на някой, аз мисля, че е най-добре да видим какво ще стане - какъв ще е развоя от разследването. Ако Менсън е виновен, да го разцепят - или летална инжекция или да гние до живот. Ако не е обаче, какво трябва да бъде наказанието за девойките? Същото, според мен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.02.2021 15:24:38 + 18 18
Менсън е виновен поне за част от нещата, в които го обвиняват. Достатъчно хора, които са били свидетели на постъпките му, потвърдиха това вече. Няма какво да се правим, че е някаква росна китка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 26.02.2021 18:51:54 + 12 9
Ясно е от край време, че не е ангелче, ама наистина трябват доказателства, а след толкова минали години не знам как точно ще стане. Иначе на базата на "една жена каза" може всеки да бъде уязвен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.02.2021 20:16:05 + 14 12
Едната жена е Трент Резнър, такова... Другата е негов бивш служител. Третата е Уес Борланд. Четвъртата, петата, шестата и седмата са жертвите му - ти ако си мислиш, че показания, дадени от тях, няма да се вземат насериозно, доста жестоко се лъжеш. Есме Бианко твърди и че разполага със снимки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 26.02.2021 21:12:48 + 3 6
Разбирам те напълно. Виж, това със снимките е друга работа, но пак зависи какво има на тях.
Със сигурност ще е интересно какво ще излезе накрая. Най-вече след такива случаи се надявам тези, които са в момента обект на такова посегателство да съберат достатъчно смелост и да вземат своевременни мерки, виждайки конкретния пример. В днешно време с цялата технология, не би трябвало да е трудно да запишат, който и да е изверг, а ако и полицията участва, този ще е чао за дълго време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".