И бившият вокалист на TOTO Bobby Kimball ще гостува в Ямбол на 2 юни

30 апр 2017, 11:26 ч. 1846 / 5 3
пред./следв.

   Вчера ви съобщихме за концерт на сборната формация с участието на Graham Bonnet и Doogie White VOICES OF RAINBOW в Ямбол на 5 юни. Освен това, на 2 юни градът ще бъд домакин на още едно рок събитие. На Централния площад в Ямбол ще се състои концерт на бившия вокалист на TOTO Bobby Kimball и група СИГНАЛ. С американския певец ще се изявят редица български музиканти - Ясен Велчев (пиано), Стоян Янкулов-Стунджи - ударни, Ивайло Звездомиров - бас, Дарин Василев и Бисер Иванов - китара. Беквокалите ще се изпълняват от Преслава Пейчева, Нора Караиванова и Славин Славчев.

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Филипов 30.04.2017 19:51:43 отговори + 1 1
Преди Кимбъл пък зрителите ще се наслаждават на изпълненията на българските рок-легенди от група „Сигнал“, които ще представят любимите на поколения свои хитове.

Непосредствено след този концерт, на 3 юни в Градския парк на Ямбол стартира вече традиционният за града „Бирфест Ямбол 2017“ с концерт на група „Обратен ефект“. Следващата вечер е запазена за неувяхващата музика на „Диана експрес“, чийто създател Митко Щерев е от Ямбол и е почетен гражданин на града.

На 5 юни нова изненада очаква феновете на рока, тъй като тогава ще бъде представен музикалния проект “VOICES OF RAINBOW” („Гласовете на Рейнбоу“). Хитове на легендарната банда ще бъдат изпълнени пред българска публика от двама бивши нейни вокалисти - Греъм Бонит и Дуги Уайт.

http://www.yambol.bg/новини/преглед/3748
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 30.04.2017 19:24:58 отговори + 3 1
Моля ви.... прегледайте първите 2 минути от песента "Africa" - https://www.youtube.com/watch?v=HSvWSYgSM-g Това е от 2015 година. С цялото ми уважение и респект към Боби,НО е пълна трагедия! Този Ямбол ще е дупка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 30.04.2017 19:58:22 + 3 1
Трагедия. Много ученически банди го правят доста по-добре. Toto ги гледах в зала 1 НДК и нямаше нищо общо с това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".