Вокалистът на TOTO Bobby Kimball с видеообръщение към българската публика

2 яну 2014, 13:40 ч. 378 / 1 4
пред./следв.
Както знаете, вокалистът на TOTO Bobby Kimball ще гостува в София на 9 май. Мястото на събитието е клуб "Joy Station" в Сгудентски град, билетите се разпространяват в мрежата на "Тикетпро". Певецът записа и специално видеообръщение към българските фенове, което може да видите в тв-спота за концерта по-долу:



kimball poster

още за:

Bobby Kimball


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


никнейм 3.01.2014 10:44:52 отговори + 0 0
Kylesa не са си пуснали прес инфо и затова не биват споменати. и без това е гиг за 100 човека. какво значение има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

biri-miri 2.01.2014 19:42:14 отговори + 0 0
Бауимумайката +1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бауимумайката 2.01.2014 18:41:29 отговори + 0 0
Kylesa ще свирят у нас,нещо да съобщите...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 2.01.2014 16:44:24 отговори + 0 0
Който не харесва ТОТО пие кръв от бебета, яде делфински сърца и мрази Исуус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".