И GUNS N' ROSES отмениха европейското си турне

12 май 2020, 07:41 ч. 1117 / 5 1
пред./следв.

   Пандемията от коронавируса COVID-19 продължава да взима косвени "жертви" на концертния фронт.

   GUNS N' ROSES е поредната група, която отменя свое турне. Бандата трябваше да обиколи Стария континент между 20 май и 27 юни, посещавайки дузина европейски държави. Това очаквано няма да се случи.

   Музикантите коментират, че ситуацията се променя непрекъснато, но за тях здравето не феновете е на първо място. GUNS N' ROSES и мениджмънтът им вече работят по "следващите стъпки", които ще предприемат предвид кризисната ситуация. Феновете ще бъдат уведомени, когато има конкретни решения.

   У нас вчера със заповед на здравния министър бяха разрешени културни събития, вкл. концерти на открито, при условие за спазване на противоепидемичните мерки и намаляване на 30% от максималния капацитет на мястото на провеждане. Първите коментари на хора от концертния бранш са, че това няма как да доведе до възстановяване на концертите и фестивалите у нас. Докато по-рано някои събития бяха пренасрочвани за късните месеци на тази година, то напоследък отлаганията често пъти са директно за 2021-ва.

 

още за:

Guns N' RosesCovid-19


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 12.05.2020 09:39:22 отговори + 13 0
Няма група, която да се впусне в каквото и да е пътуване в сегашната ситуация.
Не знам ние/нашите организатори какво точно чакаме и защо все още си мислим, че ще имаме летни фестивали с участници от чужбина...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".