И Jon Oliva ще гостува в новата AVANTASIA

18 яну 2010, 14:49 ч. 277 / 1 4
пред./следв.
Лидерът на EDGUY Tobias Sammet разкри още един от звездните гости в предстоящите два албума на проекта си AVANTASIA "The Wicked Symphony" и "Angel Of Babylon". Това е "Големият" Jon Oliva (SAVATAGE, TRANS-SIBERIAN ORCHESREA, JON OLIVA'S PAIN), който ще участва в "театрална песен", озаглавена "Death Is Just A Feeling". Както ви съобщихме наскоро, двата диск на AVANTASIA ще излязат на 3 април.

още за:

Avantasia


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xax 19.01.2010 11:42:00 отговори + 0 0
Е вие представяте ли си какво се случва...щом и Джон е в кюпа!
Но очакванията растат, с всяко име, а както е споменато , с миналия не се оправдаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ishtvan 18.01.2010 21:07:21 отговори + 0 0
Милия Тобиас,те на тва му викам аз гостоприемство,само да не стане некоя боза Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.01.2010 16:06:44 отговори + 0 0
Тоби се самозамая. С толкова много имена, участващи в нещото, което прави в момента очакванията на феновете стават космически. Както беше и с миналия албум. А в миналия албум нямаше нищо особено, не оправда 94859437-те си госта, и тези двата ще са подобни, обзалагам се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Константин 18.01.2010 15:18:01 отговори + 0 0
Страхотно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".