ИЕРИХОН представят втория си албум в "Sofia Live Club" на 23 септември

20 сеп 2010, 18:54 ч. 336 / 8 4
пред./следв.
Рок група ИЕРИХОН ще представи официално втория си диск "Стъпка през" на 23 септември от 21 ч. на сцената на "Sofia Live Club". Албумът включва 7 нови парчета, изцяло записани и продуцирани от Младен Базолев. След успешно представяне на дебютния албум "Нов ден" и втора награда от конкурса "RockOnly!", музикантите ще изсвирят парчетата от двата албума, между които "Awake", "Smile", "Step trough", както и познатите на публиката "Има ли ден", "Сега" и "Final kiss". Мартина Балджиева (цигулка и вокали) споделя: "Във втория албум тематиката на текстовете е насочена към личността за разлика от първия диск, където сме засегнали по-глобални социални проблеми. Струва ни се, че и новите песни ще са достъпни за хората и в музикално отношение. Не сме изневерили на стремежа си към разнообразни и богати аранжименти – все пак песните са част от по-голяма композиция, която се надяваме да реализираме в бъдеще - мюзикъл или рок опера."
   По време на мини-турне, което започна в началото на лятото, ИЕРИХОН представи авторските си песни из цялата страна. Групата гостува във Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Хасково и създаде много нови приятели и фенове на творчеството си. Рок почитатели се срещнаха с Иерихон и на най-мащабния (международен) мото-фест в България – в местността Света гора край Велико Търново.

още за:

Ierihon


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Емо 23.09.2010 13:29:48 отговори + 0 0
ще има ли вход и колко ще е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.09.2010 08:39:09 отговори + 0 0
7 песни, от които я 1 става за нещо, я не... и после ше реват що никой не го купува... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 20.09.2010 22:43:37 отговори + 0 0
Даааааа...под 30 минути само Slayer!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.09.2010 21:51:20 отговори + 0 0
Това е добра новина, но дано този албум е поне над 30 мин. Все пак под 30 мин албум? ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".