ИЕРИХОН пускат концертно DVD на първия си албум "Нов Ден"

24 дек 2010, 14:20 ч. 113 / 2 6
пред./следв.
23 декември 2010 г. – Три месеца след представянето на втория си албум "Стъпка през" група ИЕРИХОН издава за феновете си и за все още "непосветената" публика концертно DVD. Дискът е документирал едно от най-грабващите и живи свирения в центъра за култура и дебат Червената Къща. Това е лайв, който предпразнично подарява задушевна и откровена атмосфера, създадена специално за стотина от най-големите ценители на бандата и нейните арт-рок открития. От сцената групата поднася песните от дебютния си албум "Нов Ден", който преди година и половина критиката определи като "дългоочакваното раздвижване на българската рок сцена". Изпълненията им са подправени със специално подбрани поетични акценти и загатват части от големия проект на продуцента на бандата – рок-опера, която ще базират на първите си четири албума. "Не искаме да предизвикваме съдбата и да посочваме датата за поставянето на рок-операта, но запазваме и дори ускоряваме темпото, с което издаваме новите песни" – споделят музикантите. Следващото DVD на Иерихон с изпълнения на парчетата от втория албум очаквайте напролет.

още за:

Ierihon


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.12.2010 00:10:23 отговори + 0 0
Стотина от феновете? Или 10-ината фена и 90-те човека, които някак са убедили с кебапчета и бира да дойдат и да ги гледат? Сори, ама може ли това жалко подобие на група изобщо да има фенове...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 25.12.2010 12:38:01 отговори + 0 0
Като си невеж, по-добре замълчи. Така поне никой няма да разбере. Аман от плоски анонимници... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.12.2010 09:20:08 отговори + 0 0
и сега хората ще се избият да го купуват...кои баха тия, наистина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.12.2010 04:20:09 отговори + 0 0
Предаването "Похвали се сам"... тия кои са? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2010 21:11:43 отговори + 0 0
Абе те нямат албуми, само 2 ЕP-та по 20-тина минути Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Conan 24.12.2010 21:04:39 отговори + 0 0
Много ми харесаха на едно живо изпълнение тези Иерихон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".