Информация за "Bulgaria Tattoo Expo V"

2 сеп 2019, 11:33 ч. 1267 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 28 и 29 септември в зала 3 на НДК в София ще се проведе петото издание на най-голямото събитие за татуировки у нас - Bulgaria Tattoo Expo. То ще събере под един покрив над 140 артисти от Европа и Азия. Те ще работят на място по време на събитието и ще могат да се съревновават в конкурсната програма.

Шоу програмата тази година е още по-богата. За първи път на сцената на Bulgaria Tattoo Expo ще излязат артистите от школата Sekibaku Shibari Dojo Sofia, които ще представят специален пърформанс, разкриващ тайните на японското изкуство на връзването.

Програмата включва и специално фрийк шоу с гости от Италия. Атрактивното дуо Jacob Angel & Monique Angel ще участва за втора година в събитието, представяйки своята авторска комбинация от боди съспеншън, костюми и грим.

Почитателите на рок музиката отново ще могат да се забавляват с концертно изпълнение. В събота на сцената ще се качат музикантите от D2. Те подготвят специален сет за посетителите на събитието, включващ едни от най-любимите парчета на публиката, заедно с някои от най-новите творби на групата. Водещ на събитието и в двата дни е самият Дидо от D2.

По време на събитието посетителите ще могат да видят отблизо как се правят татуировки, да се запознаят с едни от най-големите имена в индустрията и да се татуират. За първи път посетителите ще могат да се включат в конкурс за най-нестандартна татуировка и да спечелят атрактивни награди.

Тази година събитието включва и ексклузивен тату семинар, ръководен от едно от най-големите имена в тату индустрията Николай Николов – Bullet BG. Семинарът Black & Grey ще се проведе на 27 септември, четвъртък, като местата за него са вече разпродадени.

Bulgaria Tattoo Expo има за цел да събере под един покрив артисти от цял свят и фенове на татуировките, да сплоти tattoo общността, да обогати тату културата у нас, като същевременно разбие митовете и предразсъдъците към изкуството на татуировките.

Билетите са вече в продажба в събитието и в мрежата на Eventim [поръчай онлайн]. Повече за Bulgaria Tattoo Expo можете да научите на сайта и в страницата на събитието:
https://www.facebook.com/BulgariaTattooExpo/
https://www.facebook.com/events/1665423286937023/

 

още за:

Bulgaria Tattoo Expo


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 2.09.2019 17:38:13 отговори + 5 0
.....тамън се бях зарадвал и прочетох , че водещ на събитието ще е ''самият Дидо от Д2''......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".